Polaroid

Heihei!

 

Som hoppyfotograf har eg lenge hatt lyst på polaroid kamera. På grunn av den dyre filmen, har eg ikke kjøpt et skikkelig polaroid kamera. Henge bildene på veggen i en snor, det ser eg for meg at kan bli skikkelig stilig! Så endelig er redningen her! CoolStuff har Polaroid kamera til under 1000 lappen, og filmen er ikke like dyr som vanlig polaroid.

Liten og kompakt. Med andre ord: veldig lett å ta med seg plasser. Passer i vesken og veier ikke mer enn 270 gram! Tror dette passer fint i kamerasamlingen, så får eg litt andre typer bilder på veggen også.

Du kan kjøpe kamera her.

 

 

- Astrid Fjell

En hemmelighet blir sagt!

Heihei!

 

Dagen startet med å sove helt til klokken 10. Det var utrolig deilig å bare sove til en våkner. Var innom senteret for å se om Vero Moda hadde fått inn noen bukser eg skulle ha, og det hadde de endelig. Bortsett fra en da, men satser på de får den inn igjen fort! Eg trenger nye bukser. Har alltid faste bukser som eg kjøper, og det er veldig greit. Men også litt kjedelig når eg tenker meg om. Samme buksene, bare i forskjellige farger. Får tenke litt på det.

Har fått helt dilla på Gossip Girl, og har lugget å sett på det i flere timer i dag. Sykt chill! Lagde meg en god frokost, og satt det bare på, og timene fløy.. Har også fått gjort unna en god del bloggarbeid i dag. Mailen trengtes å sjekkes for å si det sånn. Har tatt en liten pause fra det, for å kose meg i julen. Men nå er det tilbake til rutiner, og da skal eg få ting gjort! Har som mål og legge plan for dagen, og skrive ned hva eg skal gjøre og når. Det skal eg begynne med fra og med i morgen.

Ellers må eg bare fortelle en ting! Dette er noe eg har måttet holde hemmelig helt siden i fjor! Haha, neida, men joda, fikk vite det i sånn Oktober da.
Eg skal til USA! Å herlighet, så eg har drømt om dette! USA har alltid vært min store drøm og endelig får eg reise dit! Eg skal reise der i samarbeid med EF, og skal være der i 3 uker! Skal være i New York, The Big Apple, men skal også til Los Angeles! De to byene er drømmen å reise til. Er helt i skyene nå! Det blir så bra! Men nok om det, før bena min flyr over skyene og litt til.


Google

 

Dette mine damer og herrer, kunne vært min hverdag! MEN det er det ikke. Eg skal ikke til USA, eg ser ikke på gossip girl, tar ikke med frokost på rommet og så videre. Hadde eg vært en rosablogger ville dette vært så og si hverdagen min, der eg hadde tatt et friår og bare blogget og levd livet! Tror vi alle skulle ønske at det var sånn innimellom. "Bare" blogge for penger.

Bare er et litt stort ord i bloggens verden! Alle sier at det er så sykt mye jobb i forhold til det som vises på bloggen, og det skjønner eg! Man skal svare på mail, ha god kontakt med samarbeidspartnere, og ikke minst: Ha kontakt med bloggleserene! Svare i kommentarfeltet og på mailene deres.

 

Nyt dagen videre!

 

- Astrid Fjell

Hjerte

Heihei!

sponset av sponsetblogg.no

Kom innom siden hjertesmykke.no, og der har de veldig mange fine smykker, øredobber, armbånd og så videre. Kom over dette smykket her. Utrolig fint smykke, som er delt i gull og sølv! Bare sjekk her:

 Var skikkelig søtt og helt enkelt! Eg fortrekker enkelt fremfor sånne store smykker. De gjør mye ut av seg de små også.

 

 

- Astrid Fjell

Hvorfor?

Heisann!Hvorfor skal alle trene i Januar? Hvorfor har alle dette som nyttårsforsett? Det ender med fulle treningsenter og uendelige køer på maskiner og vekter. Dette varer da i en måned, kanskje to. Etter det er det som regel tilbake til kun stamkunder igjen på treningsenterene.

Hvorfor får man dårlig samvittighet i Januar etter å ha puttet alt mulig drit i kroppen i slutten av Desember? Man kan vel kunne kose seg i julen? Det er jo det det handler om. Kose seg med familie, og ta alt med ro. Egentlig.Goggle

Selv begynte eg å trene skikkelig i Novemer måned. Eg syns selv eg gjorde en veldig bra jobb, og var skikkelig motivert! Så gikk det nesten 6 uker hvor eg ikke fikk trent på treningsenteret på grunn av jobb. Til tross for det gikk eg faktisk ned! "Lite" mat, 12 timers skift og mye gåing, resulterte dette vekttap. 2 uker på og 2 uker av. Eg ble sliten av disse skiftene og når eg faktisk hadde fri reiste eg til Oslo, og Sverige. To lange turer med bil fra Vestlandet. Sverige turen ble en dagstur og det blir man veldig sliten av. Vi kjørte bort tidlig på dagen, og kom igjen tidlig morgen neste dag. Vi brukte 23 timer på hele turen, og det kjennes godt på kroppen. Trening var da utelukket.

Hvorfor sammenligne seg med andre på treningsentert? "Eg tar flere kilo enn deg på den maskinen." "Eg løper fortere enn deg." Dette er lett for å tenke på treningsentert. Noen gjør det, andre ikke. Før gjorde eg dette, og den dag i dag, skjønner eg ikke hvorfor! Folk er forskjellig og har forskjellige kroppstyper og kroppsbygninger. Noen kan være syk, andre kan ha en skade. Man vet aldri historien bak den ved siden av deg på møllen, eller den som står og flekser i speilet.


Google

Ja, hvorfor Januar? Som nevnt, koser alle seg litt ekstra i juletiden da dette er en tid for kos og hygge. Eg, personlig, syns dette er den kosligste og viktigste tiden i året! Og fordi eg er kristen og tror, er denne høytiden viktig for meg. Man skal kose seg i julen, men også tenke på seg selv. Før jul og i julen trente eg rundt 6 ganger i uken. Da spiste eg julekaker og pinnekjøtt med god samvittighet. Dette er første året eg har trent skikkelig i julen, og det føltes deilig! Samvittigheten blir mye bedre. Det å få ræva ut å trene kan vær vanskelig, MEN når man er ferdig å trene... Fy, så deilig! Det er hardt der og da, men sånn skal det vær.

Naturen. Bruk naturen til trening. Da snakker eg for meg selv og. Eg har vært flink å bruke naturen til turer og slikt, og da slipper eg køene på treningesenteret. Veldig effektivt, og man opplever naturen på en mye bedre måte enn ellers når man blandt annet kjører bil. Været er ikke alltid like fint nå i Januar, og derfor sikkert en grunn til at mange velger treningsenter. Kle godt på deg, og dette er ikke noe problem. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!


Over og ut.- Astrid Fjell

2015

Heisann!

 

Da var 2015 i gang, dere! Kanskje på tide å starte opp denne bloggen igjen litt etter litt? Har vært veldig stille lenge nå, men kanskje eg kan prøve å legge ut eit bilde hver dag, for å faktisk ha eit innlegg? Må jo få til noe på denne bloggen, siden blogg er så sykt populært for tiden.

 

Dette bildet er fra Sri Lanka, Oktober 2013. Var på klassetur med Sunnfjord Folkehøgskule.

 

 

 

- Astrid Fjell

Nettside

Heisann!

 

 

Fekk en mail med denne sida: UsbGadgets.no

Og denne her lille dingsen er super genial! Ofte det skjer at man trenger mer en ein usb inngang når man skal ha både lader til tlf, gps og så videre. Og ikkje dyr i det heile tatt!

 

 

 

- Astrid Fjell

Tida flyr

Heisann!

Har vinterferie no før eg reiser til Tanzania, og den nytes fullt ut! Tar natt-toget til Oslo på Mandag ilag med Martine, så er i Oslo Tirsdag morgen. Blir en del venting på Gardemoen, siden flyet til Tanznia ikkje går før halv 1, men skal nok overleve for det. Stakk bere innom for å sei at eg lever, sjøl om det ikkje skjer så masse på bloggen.

Slenger med eit random bilde som vanlig.

 

 

 

- Astrid Fjell

5 ting

Heisann!

Tenkte å skrive enkelt om 5 ting eg liker, eller som eg liker å gjere.

 

1.

Cola. Hadde eg ikkje blitt sammen med kjæresten min, så trur eg faktisk ikkje eg hadde likt så godt Cola, heilt ærlig! Cola er den diggeste brusen, syns eg :)
 

2.

Kjæresten min. Seff.
 

3.

Reise. Eg digger å sitte på fly, og det å være på flyplasser. Tru det eller ei. Det å oppleve nye ting, og se ting mange andre ikkje får se, og oppleve.


4.

Klær. Haha, får faktisk aldri nok, og eg har vel 100 tusen topper liggende å slenge, og klær generelt.


Random bilde

 

5.

Musikk. Alt fra å høre på musikk til å spille musikk er noke eg liker spesielt godt. Gitar, piano, kornett og så videre. Sitte å klimpre på gitaren og bere spille for gøy på piano, er noke eg finner glede i!


Haha

 

Liker du noken av de samme tingene?

 

- Astrid Fjell

Få 15% rabatt på Blivakker.no her!


Random bilde


Om du klikker på DENNE linken så får DU 15% rabatt hos Blivakker.no
Enkelt og greit! ;-)

 

 

- Astrid Fjell

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits