Blomsterpiken?

Copyright © Astrid Fjell

 

Fargene går sammen i sykkelen og blomstene.
Japanphoto Konkuranse 2013.

 

B&W

Hei!

 Bilde over er tatt i Bergen. Husker ikke hva bygget heter, men det ligger bak domstolene. Er det et gammel fengsel tror eg? Det pleier ofte å vær sånn kunsutstillinger der og sånt.

 

- Astrid Fjell

Festplassen

Heihei!

 Dette bilde ble tatt for ca 2 år siden i Bergen. På en måte liker det det hvordan vannet er blitt til slør, men på en annen måte er det noe som eg er misfornøyd med, men klarer ikke å se det. Jeje, stort sett er eg fornøyd med det, men det hadde kanskje vært enda kulere hadde eg tatt bilde slik at eg kunne gjort det panorama.

 

- Astrid Fjell

Boble

Heihei!

 

Å dra på fotokonkuranser syns eg er veldig morsomt og lærerikt. Japanphoto arrangerer vært år i Mai måned fotokonkuranse. Da har man en hel dag der man tar bilde av et tema man får vite den dagen. Sånn at det ikke skal gå an å jukse. Dette bilde tok eg i 2012, men hva temaet var, det husker eg ikke. Haha.

 


Copyright © Astrid Fjell

 

 

- Astrid Fjell

Åååh, London!

Hei og hopp!

 

Blader fra trær er noe eg har tatt mye bilder av. Hvordan de ligger på bakken, og hvordan de flyger når vinden kommer er ganske fascinerende. Bilder er tatt i London, og eg er veldig fornøyd med dette bildet, bortsett fra to ting. Det brude vært rettet opp sånn at linjene i trappen er likt med bilde. Samtidig så syns eg det er egentlig en liten sjarm med at linjene i bildet er litt skjevt. Kanskje eg bare skal ha det sånn? Og de store bladene i fronten av bilde burde vært vekke.

Bildet er tatt for snart 3 år siden. Siden den gang har eg gått på folkehøgskule på fotografi linje og lært utrolig mye! Eg kunne veldig mye når eg begynt, men fy så mye som eg lærte det året. Både av læreren og medelevene. Det å gå på folkehøgskule hjelper noe voldsomt. Både på deg selv og det du lærer. Gå på folkehøskule om du får sjansen!

 


Copyright © Astrid Fjell

 

 

- Astrid Fjell

Kreta

Hei!

 

Kreta. Som eg savner sol og varme, late dager på stranden. Ikke tenke på hvor mye klær du må pakke med i frykt for å fryse! Bildet under er fra turen til Kreta i 2012 med familien. Vi bodde i Platanias, og stortrivdes der med all inclusive. Vi var ute å spiste et par ganger også for å støtte lokalbefolkningen.

 


Copyright © Astrid Fjell

 

Håper ikkje det blir lenge til eg skal tilbake til Kreta. Har vært der to ganger, og stortrives hver gang!

 

 

- Astrid Fjell

Mikumi

Heihei!

 

Bildet nedenfor er tatt i Tanzania i Februar i fjor med klassen fra folkehøgskulen. Vi var på safari i Mikumi National Park som er den 4. største i Tanzania.

 

Har du sett løver før?

 

 

- Astrid Fjell

Tale

Heisann!

Tenkte å vise noken bilder eg tok av Tale, for ei god stund tilbake. Trur det var i sommer, før eg lærte å bruke raw-filer når eg skulle ta bilder, så disse er ikkje av beste kvalitet for å sei det sånn.


Sånn ser de bildene ut ;)- Astrid Fjell

Dag 1 på Sunnfjord Folkehøgskule

Heisann!

Då tenkte eg å prøve å begynne å blogge igjen, siden eg no er begynt på Folkehøgskule, og for at dei heime skal få følge litt med inni mellom ka som egentlig skjer her oppe i Sogn og Fjordane. For dei som ikkje har fått det med seg så har eg begynt på Sunnfjord, oppe i Førde. Her skal eg då "bu" i 9 mnd, og eg trur det blir eit kjempe spennende år. Skal gå Fotografi og Reise linja, her oppe, og studietur til Sri Lanka, og Uganda.

Første dagen her, har vel egentlig gått i eit kjør. Vi kom på skulen kl 10, og fekk utdelt navneskilt og rom nøkler. Vi måtte og bli tatt bilde av selfølgelig.. Rommet eg kom på er nyoppussa, og har to senger, sofa, og bad. Veldig greit! Pakke ut tok vel litt lang tid, med så mykje som eg hadde med meg. Men utrulig nok, fekk eg plass til alt! ;-) Har faktisk blitt kjent med ganske mange til tross for at da e første dag, og prøver å huske alle navnene. Har og hatt navneleker og sånt, så det har hjelpt en god del. Så denne dagen har vel egentlig bere godt til å prøve å helse på flest mulig, og komme i gang!

Så da var det god natt, og en ny dag i måro! ;-)
Bilder kommer seinere når eg har fått lagt inn på dataen, når eg kjem så langt.


- Astrid Fjell 

Usbgadgets.no

Kom over en side her eg fikk på mail: Usbgadgets.no

 

Eg som kjører bil, trenger ofte dette. Plutselig er mobilen nesten tom for strøm, og trenger å lade den. Så trenger man kanskje gps-en, og kjøleboks. Da passer det perfekt med denne i bilen!
Link til denne HER


- Astrid Fjell

Solcellelader!

Fekk ein epost her istad om ei nettside med masse geniale ting. Sida heiter Usbgadgets.no og har så utrulig mykje utvalg.

Fant for eksempel denne HER


Fantastisk!! Om man har lite strøm, og ikkje er i nørheten av kontaker, kan man bere plugge i tlf her, så lader den! Eg må ha en sånn.. :) Sjekk ut Usbgadgets.no for fleire geniale ting!

 

 

- Astrid Fjell

 

Savner Kreta..Gamle bilder med et gammelt kamera ;-)- Astrid Fjell

Lilla blomst

Dataen klikka så eg måtte printscreene bilde.. Så kvaliteten er utrulig dårlig og sånt..

 

 

- Astrid Fjell

Mimring

Gamle bilder, og gamle tider eg brukte store og totalt annerledes vannmerker, enn det eg gjer no. Litt morsomt å sjå kordan små forandringer gjer ein så stor forskjell ;-)

 

 

- Astrid Fjell

Time Traveler

Som kanskje mange andre, er eg ganske glad i Harry Potter. Så eg gjekk på Ebay og søkte litt, og fant denne her! Fantastisk! Har hatt den ei lita stund no, men har aldri prøvd å tatt bilde av smykket. Personlig skulle eg ønske lenken til smykket var litt lengre enn den er no. Sånn som lenken er no, er den akkurat som eit smykke. Men ellers genial, og litt gøy og egentlig ha!

 

 

 

- Astrid Fjell

Stikkord:

Gamle bilder fra London. Check it out!


 

 

- Astrid Fjell

Fotovandring

For nesten 2 veke si, så var eg med på fotovandring i Bergen by arrangert av Japanphoto. Meldte meg på og betalte 100 kr for å være med i konkuransen. Man får vite tema før denne fotovandringen, så man har litt tid på å tenke på ka egentlig tema betyr, og kordan man kan tolke det. Årets tema var: "Tett på". Har aldri lært noke om foto på kurs eller skule, så eg e bere sjøllært og måtte prøve å finne ut kordan eg skulel tolke temaet. På bildene under ser dåke kordan eg har tolka temaet, Tett på.

Ris/Ros?

 


-Astrid Fjell 

Stikkord:

Tycks?

Bergen by, så nydelig? 

 

Tok dette bildet når eg var på fotovandring som Japanfoto hadde arrangert i byene i Norge, 25. Mai. Ble nokelunde fornøyd med dette bilde, og føler fokuset er på riktig plass.Tar gjerne imot konstruktiv kritikk, ris eller ros! 

 

- Astrid Fjell

Stikkord:

Summeeeeer!

Ny bakgrund som eg har laget sjøl.

 

Er jo snart sommer? Får sommerfølelse av å sjå på bildet :-)

 

 

- Astrid Fjell

Shoot

Var ute og tok noken bilder i går. Brukte stativ, Canon 500D, Ekstern blits, og 60cm Reflector med gull og sølv på kvar side.

 

 

Stikkord:
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits