Dausen

Heisann!

sponset

Var innom usbgadgets.no her om dagen og kom over noe eg burde kjøpt for lenge siden. Nemlig Dausen blutooth høytaler. Denne har en rekkevidde på 10 meter, og en innebygd mikrofon. Har lest noen anmeldelser og har hørt den har veldig god lyd, samt en bra mikrofon. Prisen for denne er på 399.

DAUSEN HI-FI 360 Bluetooth Høyttaler

Kan kjøpes her.

 

Og en ting til! Hvor mange ganger har man ikke opplevd å vøre ute med venner eller noe sånt, og plutselig så går telefonen tom for strøm? Da er denne lille saken en redning! Nemlig en solcellelader. Trenger ikke å lade opp for det gjør solen! Genialt å ha i vesken sånn at man kan lade den når man vil. Koster også 399.

Solcellelader 5000mAh for mobil og gadgets

Kan kjøpes her.

 

- Astrid Fjell

Jofama

Heisann!

 

Det å sitte på Nelly i flere timer og bare titte på plag er noe eg lett kan gjøre. Sitte å drømme meg bort i hva eg ønsker meg, og hva eg har lyst å klikke hjem. I det siste har eg falt for en sinnsykt fin jakke. En skinnjakke. Den er alt for dyr til at eg kommer til å kjøpe den, og det irriterer meg litt. Første gang eg så den var på Kristine Ullebø sin blogg. Denne jakken heter Kenza 9 og er av Jofama.

 


Bilder fra Nelly.

 

Prisen på dette vidunderverket ligger på en 2.995,-. Noe eg syns er utrollig dyrt for en skinnjakke. Hadde den vært 2000, eller 1500 billigere, så kunne eg vurdert å kjøpt den. Der utrolig hvor mye folk kan sette prisen på en ting for et spesielt merke, eller type klær. Skinnjakker skjønner eg at skal være dyrt, men ikke nødvendigvis så dyrt.

 

- Astrid Fjell

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits