Nordre Fjell..

No har eg endelig begynt på Nordre Fjell etter 2-3 lange år med mas. 2 veninner har endelig klart og eg er begynt på deires lag. Syns det er utrulig kjekt å begynne på det laget, for det er så sinnsjukt gøy å trene og ha det morsomt samtidig ikkje minst. Trening er så utrulig kjekt når du først kommer inn i det, og du holder humøret oppe.
Noke som er veldig positivt med Nordre Fjell.


Nm i Voksenkorps snart og så no er det siste innspurt der. Skal spille på lørdag i Grieghallen, det er der det skjer, og no øver vi som bere da.
Har noken sånne små konserter de vi spiller stykke vårt og sånn at vi blir "vant" til det. Eg har spilt det stykker før og for dei som lurer så heiter det; Variations On Laudate Dominum. Det er ikkje så altfor vanskelig, men det er definititivt noke å jobbe med.


Har ellers hatt det fint i det siste. Litt masse prøver, men sånn må jo det være. slenger med eit bilde som vanlig, men vi blogges;)


Bildet er fra bursdagselspaket til Daniel og Kamilla for eit halvt år siden.

4 uker siden...

No er det faktisk blitt 4 uker siden eg har blogga, og da er faktisk ganske lenge. Så skal sjå om eg klarer å begynne for fult igjen (?) noke eg tviler ganske masse på for eg bruker ikkje så masse pc-en lengre. Men noke nytt som har skjedd... Eg har vert sjuk, har handla nye klær, tatt masse bilder og ganskeasse meir. Men eg må faktisk stikka, skal handle.. vi blogges
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits