B&W

Hei!

 Bilde over er tatt i Bergen. Husker ikke hva bygget heter, men det ligger bak domstolene. Er det et gammel fengsel tror eg? Det pleier ofte å vær sånn kunsutstillinger der og sånt.

 

- Astrid Fjell

Festplassen

Heihei!

 Dette bilde ble tatt for ca 2 år siden i Bergen. På en måte liker det det hvordan vannet er blitt til slør, men på en annen måte er det noe som eg er misfornøyd med, men klarer ikke å se det. Jeje, stort sett er eg fornøyd med det, men det hadde kanskje vært enda kulere hadde eg tatt bilde slik at eg kunne gjort det panorama.

 

- Astrid Fjell

Dausen

Heisann!

sponset

Var innom usbgadgets.no her om dagen og kom over noe eg burde kjøpt for lenge siden. Nemlig Dausen blutooth høytaler. Denne har en rekkevidde på 10 meter, og en innebygd mikrofon. Har lest noen anmeldelser og har hørt den har veldig god lyd, samt en bra mikrofon. Prisen for denne er på 399.

DAUSEN HI-FI 360 Bluetooth Høyttaler

Kan kjøpes her.

 

Og en ting til! Hvor mange ganger har man ikke opplevd å vøre ute med venner eller noe sånt, og plutselig så går telefonen tom for strøm? Da er denne lille saken en redning! Nemlig en solcellelader. Trenger ikke å lade opp for det gjør solen! Genialt å ha i vesken sånn at man kan lade den når man vil. Koster også 399.

Solcellelader 5000mAh for mobil og gadgets

Kan kjøpes her.

 

- Astrid Fjell

Boble

Heihei!

 

Å dra på fotokonkuranser syns eg er veldig morsomt og lærerikt. Japanphoto arrangerer vært år i Mai måned fotokonkuranse. Da har man en hel dag der man tar bilde av et tema man får vite den dagen. Sånn at det ikke skal gå an å jukse. Dette bilde tok eg i 2012, men hva temaet var, det husker eg ikke. Haha.

 


Copyright © Astrid Fjell

 

 

- Astrid Fjell

Polaroid

Heihei!

 

Som hoppyfotograf har eg lenge hatt lyst på polaroid kamera. På grunn av den dyre filmen, har eg ikke kjøpt et skikkelig polaroid kamera. Henge bildene på veggen i en snor, det ser eg for meg at kan bli skikkelig stilig! Så endelig er redningen her! CoolStuff har Polaroid kamera til under 1000 lappen, og filmen er ikke like dyr som vanlig polaroid.

Liten og kompakt. Med andre ord: veldig lett å ta med seg plasser. Passer i vesken og veier ikke mer enn 270 gram! Tror dette passer fint i kamerasamlingen, så får eg litt andre typer bilder på veggen også.

Du kan kjøpe kamera her.

 

 

- Astrid Fjell

Jofama

Heisann!

 

Det å sitte på Nelly i flere timer og bare titte på plag er noe eg lett kan gjøre. Sitte å drømme meg bort i hva eg ønsker meg, og hva eg har lyst å klikke hjem. I det siste har eg falt for en sinnsykt fin jakke. En skinnjakke. Den er alt for dyr til at eg kommer til å kjøpe den, og det irriterer meg litt. Første gang eg så den var på Kristine Ullebø sin blogg. Denne jakken heter Kenza 9 og er av Jofama.

 


Bilder fra Nelly.

 

Prisen på dette vidunderverket ligger på en 2.995,-. Noe eg syns er utrollig dyrt for en skinnjakke. Hadde den vært 2000, eller 1500 billigere, så kunne eg vurdert å kjøpt den. Der utrolig hvor mye folk kan sette prisen på en ting for et spesielt merke, eller type klær. Skinnjakker skjønner eg at skal være dyrt, men ikke nødvendigvis så dyrt.

 

- Astrid Fjell

Åååh, London!

Hei og hopp!

 

Blader fra trær er noe eg har tatt mye bilder av. Hvordan de ligger på bakken, og hvordan de flyger når vinden kommer er ganske fascinerende. Bilder er tatt i London, og eg er veldig fornøyd med dette bildet, bortsett fra to ting. Det brude vært rettet opp sånn at linjene i trappen er likt med bilde. Samtidig så syns eg det er egentlig en liten sjarm med at linjene i bildet er litt skjevt. Kanskje eg bare skal ha det sånn? Og de store bladene i fronten av bilde burde vært vekke.

Bildet er tatt for snart 3 år siden. Siden den gang har eg gått på folkehøgskule på fotografi linje og lært utrolig mye! Eg kunne veldig mye når eg begynt, men fy så mye som eg lærte det året. Både av læreren og medelevene. Det å gå på folkehøgskule hjelper noe voldsomt. Både på deg selv og det du lærer. Gå på folkehøskule om du får sjansen!

 


Copyright © Astrid Fjell

 

 

- Astrid Fjell

En hemmelighet blir sagt!

Heihei!

 

Dagen startet med å sove helt til klokken 10. Det var utrolig deilig å bare sove til en våkner. Var innom senteret for å se om Vero Moda hadde fått inn noen bukser eg skulle ha, og det hadde de endelig. Bortsett fra en da, men satser på de får den inn igjen fort! Eg trenger nye bukser. Har alltid faste bukser som eg kjøper, og det er veldig greit. Men også litt kjedelig når eg tenker meg om. Samme buksene, bare i forskjellige farger. Får tenke litt på det.

Har fått helt dilla på Gossip Girl, og har lugget å sett på det i flere timer i dag. Sykt chill! Lagde meg en god frokost, og satt det bare på, og timene fløy.. Har også fått gjort unna en god del bloggarbeid i dag. Mailen trengtes å sjekkes for å si det sånn. Har tatt en liten pause fra det, for å kose meg i julen. Men nå er det tilbake til rutiner, og da skal eg få ting gjort! Har som mål og legge plan for dagen, og skrive ned hva eg skal gjøre og når. Det skal eg begynne med fra og med i morgen.

Ellers må eg bare fortelle en ting! Dette er noe eg har måttet holde hemmelig helt siden i fjor! Haha, neida, men joda, fikk vite det i sånn Oktober da.
Eg skal til USA! Å herlighet, så eg har drømt om dette! USA har alltid vært min store drøm og endelig får eg reise dit! Eg skal reise der i samarbeid med EF, og skal være der i 3 uker! Skal være i New York, The Big Apple, men skal også til Los Angeles! De to byene er drømmen å reise til. Er helt i skyene nå! Det blir så bra! Men nok om det, før bena min flyr over skyene og litt til.


Google

 

Dette mine damer og herrer, kunne vært min hverdag! MEN det er det ikke. Eg skal ikke til USA, eg ser ikke på gossip girl, tar ikke med frokost på rommet og så videre. Hadde eg vært en rosablogger ville dette vært så og si hverdagen min, der eg hadde tatt et friår og bare blogget og levd livet! Tror vi alle skulle ønske at det var sånn innimellom. "Bare" blogge for penger.

Bare er et litt stort ord i bloggens verden! Alle sier at det er så sykt mye jobb i forhold til det som vises på bloggen, og det skjønner eg! Man skal svare på mail, ha god kontakt med samarbeidspartnere, og ikke minst: Ha kontakt med bloggleserene! Svare i kommentarfeltet og på mailene deres.

 

Nyt dagen videre!

 

- Astrid Fjell

Hjerte

Heihei!

sponset av sponsetblogg.no

Kom innom siden hjertesmykke.no, og der har de veldig mange fine smykker, øredobber, armbånd og så videre. Kom over dette smykket her. Utrolig fint smykke, som er delt i gull og sølv! Bare sjekk her:

 Var skikkelig søtt og helt enkelt! Eg fortrekker enkelt fremfor sånne store smykker. De gjør mye ut av seg de små også.

 

 

- Astrid Fjell

Kreta

Hei!

 

Kreta. Som eg savner sol og varme, late dager på stranden. Ikke tenke på hvor mye klær du må pakke med i frykt for å fryse! Bildet under er fra turen til Kreta i 2012 med familien. Vi bodde i Platanias, og stortrivdes der med all inclusive. Vi var ute å spiste et par ganger også for å støtte lokalbefolkningen.

 


Copyright © Astrid Fjell

 

Håper ikkje det blir lenge til eg skal tilbake til Kreta. Har vært der to ganger, og stortrives hver gang!

 

 

- Astrid Fjell

Mikumi

Heihei!

 

Bildet nedenfor er tatt i Tanzania i Februar i fjor med klassen fra folkehøgskulen. Vi var på safari i Mikumi National Park som er den 4. største i Tanzania.

 

Har du sett løver før?

 

 

- Astrid Fjell

Salg. Salg everywhere

Heihei!

Sponset

 

Nå som Januar har komt, er det jo salg hvor enn man snur seg. Om det er i butikker eller nettbutikker. Nelly har veldig mye salg nå, og veldig mye fint! Noe som er bra, men dumt for lommeboken. Fant noen fav i sted.

 

Dette var bare noen få plagg eg fant på salget, og det er myyye mer! Bare titt innom HER så finner du garantert noe du vil klikke hjem


 

- Astrid Fjell

 

Hvorfor?

Heisann!Hvorfor skal alle trene i Januar? Hvorfor har alle dette som nyttårsforsett? Det ender med fulle treningsenter og uendelige køer på maskiner og vekter. Dette varer da i en måned, kanskje to. Etter det er det som regel tilbake til kun stamkunder igjen på treningsenterene.

Hvorfor får man dårlig samvittighet i Januar etter å ha puttet alt mulig drit i kroppen i slutten av Desember? Man kan vel kunne kose seg i julen? Det er jo det det handler om. Kose seg med familie, og ta alt med ro. Egentlig.Goggle

Selv begynte eg å trene skikkelig i Novemer måned. Eg syns selv eg gjorde en veldig bra jobb, og var skikkelig motivert! Så gikk det nesten 6 uker hvor eg ikke fikk trent på treningsenteret på grunn av jobb. Til tross for det gikk eg faktisk ned! "Lite" mat, 12 timers skift og mye gåing, resulterte dette vekttap. 2 uker på og 2 uker av. Eg ble sliten av disse skiftene og når eg faktisk hadde fri reiste eg til Oslo, og Sverige. To lange turer med bil fra Vestlandet. Sverige turen ble en dagstur og det blir man veldig sliten av. Vi kjørte bort tidlig på dagen, og kom igjen tidlig morgen neste dag. Vi brukte 23 timer på hele turen, og det kjennes godt på kroppen. Trening var da utelukket.

Hvorfor sammenligne seg med andre på treningsentert? "Eg tar flere kilo enn deg på den maskinen." "Eg løper fortere enn deg." Dette er lett for å tenke på treningsentert. Noen gjør det, andre ikke. Før gjorde eg dette, og den dag i dag, skjønner eg ikke hvorfor! Folk er forskjellig og har forskjellige kroppstyper og kroppsbygninger. Noen kan være syk, andre kan ha en skade. Man vet aldri historien bak den ved siden av deg på møllen, eller den som står og flekser i speilet.


Google

Ja, hvorfor Januar? Som nevnt, koser alle seg litt ekstra i juletiden da dette er en tid for kos og hygge. Eg, personlig, syns dette er den kosligste og viktigste tiden i året! Og fordi eg er kristen og tror, er denne høytiden viktig for meg. Man skal kose seg i julen, men også tenke på seg selv. Før jul og i julen trente eg rundt 6 ganger i uken. Da spiste eg julekaker og pinnekjøtt med god samvittighet. Dette er første året eg har trent skikkelig i julen, og det føltes deilig! Samvittigheten blir mye bedre. Det å få ræva ut å trene kan vær vanskelig, MEN når man er ferdig å trene... Fy, så deilig! Det er hardt der og da, men sånn skal det vær.

Naturen. Bruk naturen til trening. Da snakker eg for meg selv og. Eg har vært flink å bruke naturen til turer og slikt, og da slipper eg køene på treningesenteret. Veldig effektivt, og man opplever naturen på en mye bedre måte enn ellers når man blandt annet kjører bil. Været er ikke alltid like fint nå i Januar, og derfor sikkert en grunn til at mange velger treningsenter. Kle godt på deg, og dette er ikke noe problem. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!


Over og ut.- Astrid Fjell

Kunst

Hei!

 

Kan vi kalle dette kunst?

 

 

- Astrid Fjell

2015

Heisann!

 

Da var 2015 i gang, dere! Kanskje på tide å starte opp denne bloggen igjen litt etter litt? Har vært veldig stille lenge nå, men kanskje eg kan prøve å legge ut eit bilde hver dag, for å faktisk ha eit innlegg? Må jo få til noe på denne bloggen, siden blogg er så sykt populært for tiden.

 

Dette bildet er fra Sri Lanka, Oktober 2013. Var på klassetur med Sunnfjord Folkehøgskule.

 

 

 

- Astrid Fjell

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits