Politiskulen!

I dag sto eg opp og skulle møta Amalie i by'n for hu sku komma opp. Så har vi vel sett på fjernsyn for da mesta. Og vi ser på politiskulen 4 no. Den e utrulig morsom altså. Har ikj gjort s mykje i dag, så blir veldig lite å skriva om. Men håpe da skjer noke meir i måro..

Varg Veum!

I dag gjekk no eg på skulen, og i dei 2/3 første timene skulle vi sjå film. Bedre en vanlig skule. Drageløperen. Ganske trist film egentlig. Så fekk vi bolla av mora t il ei i klassen som hadde bakt. Men nedturen kom på slutten av dagen. 3 timer med engelsk. Men vi overlevde no vertfall. Etter skulen blei eg med heim til naboen min, Karoline. Og då såg vi Falne Engler. Har aldri sett den før, så blei litt skummelt når dei folka blei hengt. :S Så kom eg heim og skulle på Tremor. Kjempe gøy og kom heim seint.. xD

Bunad!

I dag sto no eg opp. Holdt faktisk på å forsøva meg. Første timen spelte vi spel for vi hadde ingenting ant å gjer på. Itte skulen va no da bere rett heim og setta seg på pc-en. Hadde ingen lekse. Så tok eg mål til bunaden. Eg skal konfimere meg i September.  Glede meg veldig til bunaden blir feridg. Eg skal ha Sotra-bunad forresten. Så rett videre på Øving. Korps =) Litt nye sanga og greie men veldig gøy.. ;)

Fekk ikkje skreve i går!

Eg fekk ikkje skreve i går. Menne eg va no på spinning på kvelden så gjekk eg rett heim, skifta og sånt vidare på KRIK..:S Veldig stress. Men eg klarte da.. ;)
Blei veldig lite å skriva om men da va bere alt som skjedde i går.. =)

Redigering

Først redigert og så orginal =)

1232985993000untitled22385204510x510r

1232985993000untitled22385204510x510r


Vi vant!

I dag på skulen hadde vi musikk. Sånn band, og vi framførte Hallelujah og fekk 5 =) Itte da selte vi kaker og tjente veldig masse på da. Til klasseturen i 10. Spelte kamp i dag mot Hald. Eg spelte heile kampen og va veldig sliten itte på. Men vi vant 3-1. Og vi e jo ikkje akkurat verdens beste lag heller. xD( No Efens) Men vi va ganske stolte og guttelaget så på så dei heia jo på oss. ;) Så e da praktisk prøve i måro. I Mat og Helse :S Jaja, ska nok få da til =)

Redigering.

Eg like vledig godt å redigere bilder, så eg kjem sikkert til å legge ut noken.
Først da eg har redigert og så orignalen =)
Eg har bere Picasa 3.. Men har lyst på Photoshop ;)


12342817960000542416139510x510r

12342817960000542416139510x510r

Kan få lov til å komentere og.. ;)

Snart vinterferie!

I dag skjedde da nesten ingenting. Eg va på skulen, så kom eg heim. Satt med pc-en ei god stund, gjor lekse. Så va dagen godt. Utrulig lite som skjedde.
Endelig e jo da snart vinterferie! Glede meg sånn. Eg skal ver med søskenbarnet mitt og så ska eg ikj minst på Lovsang Bergen med Michael W. Smith, i Grieghallen =) Da blir så bra. Så ska eg t Voss å stå på slalom mest sannsynlig så glede meg veldig.

Husgruppe

I dag har eg vert i kyrkjo, for eg må gå på 5 gudstjenester med Komfe tingen. Kl 5 ska eg t Kari på Husgruppe, og eg skal ha andakt. Har aldri gjort da før så, vi for sjå korleis da går. Heilt ute i sund, men e no egentlig ikkje så lengt vekke. Men eg har vurdert å skriva om andre ting i staden for bere livet mitt liksom. Lurte på om eg skulle skrive om kler elle noke sånt. Komme tilbake t da seinare. ;)

Everybody!Alle sammen

Veninnespillet!

imgp4100

Veninnespillet! Med MASSE snop xD

Alle folkAlle folka i ei klynga xD

Politiskulen

imgp4117

Politiskulen måtte vi sjå. Kjempe morsomt.

22.feb.2009Birte, Kari og Andrea bak. På Vilvite.

Bursdag!

Eg fekk ikkje skreve i går for eg kom så seint heim, men eg va i bursdag til Karoline SP. Da va kjempe gøy. Va nesten et barneselskap for vi hadde duk og tegna på. Så lekte vi leka og spelte spel. Har ikkje så mykje å sei, men legge ut bilder eg. ;)

VilVite!

I dag når eg kom på skulen venta vi bere på bussen til VilVite senteret. Bussen kom og vi gjekk innpå. Når vi kom der så fekk vi noken kort som vi skulle bruke. Værmelding var så vanskelig. Hehe. Blei liksom speil vendt og masse greie. Motorsykkelen fekk du tårer i øynene av all vinden når du tok den på fult. Kjempe gøy.
På tremor lerte eg meg sanga på piano med nota! Eg e stolt øve meg sjøl for da har eg aldri klart før.. Ska prøva å legge noken bilde sanrt, men da funka ikj heilt. Legge ut bilde frå Vilvite i måro =)

Surprise!

I dag når eg våkna så hadde eg forstsatt vondt i halsen. Var litt iriterende. Men gjekk jo greit på skulen.
Såg Shindler's liste. Ganske så brutal film altså, men er litt frekee og tenke på at det der har faktisk skjedd. Du ser liksom at folk blir skutto g at  dei brenner lik. Syns så synn på dei jødene, og at jøder fortsatt blir forfulgt. Og filmen er vel egentlig litt trist og, på slutten når han seier han kunne reddet ca 11 stk til med å selt ting han hadde.
Så hadde vi overaskelse- fest på Peppes for Karoline SP. Vi reiste rett etter skulen så kom ho og 3 til for dei sku liksom på handling, så kom dei inn og vi begynte å synge for ho. Kjempe gøy =) Er ganske sliten nå så..

KRIK i dag!

No e jo snøen på vei vekk. Håper den går heilt vekk, for da e jo bere slaps igjen. Skulen i dag som vanlig. I Mat og Helse lagde vi milkshake og Lapper ;) Kjempe godt altså. Eg har vert på senteret og fant masse kule kler. Ei bukse og to topper. Skulle egentlig ha nye sko, men fant ingen akkurat i dag. Eg e no i den tida når folk skal Konfirmere seg, så i kveld ska eg på KRIK. Kjempe koselig. Spiller fotball, innebandy og andre ting. Bøtteleken e min favoritt. For folk som ikkje veit ka da er, så e da at alle står i ein ring, og i ringen e da 2 el 3 bøtter oppå kvarandre. Da er om å gjera at folk skal komma borti bøtta sånn at den detter. Kjempe gøy, som du får veldig lett gangsper av viss du leker den masse.

Første blogg. Kø!

Eg har tenkt lenge på å blogge, men har aldri gidda. Så i dag har eg gjort det. Har aldri hatt blogg så vi for sjå korleis dette går.
I dag når eg våkna hadde eg ikkje stemme. Den var heilt merkelig, sånn skikkelig hes aktig. Den blei bedre utover dagen, men hoster fortsatt, men eg kom meg no på skulen. Eg fekk søva 45 min lengre idag for eg begynte ikkje før kl 9. *Herlig* Det måtte jo vere kø når vi ska ha musikk som eg elsker. Kom bere 15 min for seint då, men alikavel.  Vi holder på med sånn band, og eg spiller gitar :D Kjempe gøy altså. Og i Kunst og Håntverk skulle vi lever inn sånn arkitektur tegning. stress altså med alle dei vinkelene, men da gjekk no på eit vis..

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits