Ikkje pc lengre...

Eg har ikkje pc-en min lengre. Altså det vi lsei at broren min har tatt den med seg til militæret siden eg er så snill og har gjett han lov til å ta den med. Så då må eg leve med den stasjonæret og blogge fra den, men eg klarer no sikkert å leve med det.
 
I dag skal eg ut til Øygarden på filmkveld, noke som eg trur blir ganske så kult. Skal være der ut kl 4 så må ta bussen ut. Altså er jo ganske langt ut til Øygarden då, men det går fint. Så kan jo eg være der lenge, i og med at eg har  vinterferie no. så eg slepper å stå tidlig opp i måro. Er så sjukt digg, endelig frihet fra skulen, sjølv om eg eg kanskje må jobbe med matten.


Slenger med eit bilde fra google.no

Men no må eg nesten springe for å gå å stelle meg skikkelig før eg skal ut til Øygarden.

Alice In Wonderland.

No er eg med i den trekningen og kan kanskje få 2 biletter til den. Verdenspremieren er 5. mars, men siden eg er med i trekningen kan eg faktisk kanskje vinne (noke som er lite sannsynelig) og sjå den før det.
alicetrailer

Takk og lov, at har blitt bedre!

For at eg har blitt vertfall litt bedre til å ta bilder, og finne detaljer overalt! Her er jo nesten bere oversiktsbilder, av randome ting..


Oppe på fjellet bakhuset vårt og ned til nabolaget.


En dag på Langøybrua.


Her er bere for å demonstrere sånn som journalister gjer. Dei kan ikkje ta bilder idet heile tatt.Sånn skal det gjerast, altså UTEN blitz.Bryggen i Bergen

 


Ka synes du om bildene?

 

 

-Astrid

Viste dåke at?

Viste dåke at:

- At eg er faktisk følsom? (Sjøl om eg ALDRI viser det)
- Eg har vert i 11 land?
- "Rekord" alderen min er 22?
- Er halvt sørlandsk?
- Har lyst å bo eit år i USA?
- Folk komenterer Alltid latteren min?
- Bryllupsreisen min skal være på Bahamas?
- Har spilt håndball i 7 år (de hadde ikkje lag lengre så då gadd eg ikkje å bytte klubb)
- Eg har ALLTID vert en guttejente. Alltid vert med gutter, alltid vert kompiser med de.
- Har lyst på langt hår, men viss eg får litt langt hår så blir det sykt flisete.


Sørlandsbadet i Lyngdal der eg er "halvt" fra.   Google.no


Bahamas der som byllusreisen min skal være (A)    Google.no


Viste du noke av dette?

Vinterferie!!

Endelig!!
Har vinterferie no etter en norsk tentamen. Vi skulle skrive om varme og kulde, så eg skreiv no om korleis det har blitt i Norge dei siste årene, om snøen og det. Håper eg får bra på den, for no har eg søkt på Langhaugen og Bpg. Og har funnet ut at eg faktisk vil innpå Langhaugen, så då må eg fatisk jobbe med skulen, meir enn eg pleier. Så no sitter eg å rekner matte, noke som er ufattelig kjedelig, men og litt gøy siden eg skjønner det litt no.

Eg har faktisk ikkje så veldig mange plaer for vinterferien, egentlig bere litt filmkvelder, og dagstur til Voss og sånt, så eg får sjå ka som skjer videre. Skal sikkert slape av litt og kanskje rekne litt matte? For å få bedre karakter i det. Altså skulen har eg aldri vert så veldig glad i, men hadde eg ikkje godt på skulen hadde eg ikkje litt kjent med alle dei vennane eg har no. Noke som eg er veldig glad for.

Men no holder eg på å laste ned eit spill på pc-en så eg kan finne på noke viss eg ikkje har internett. Så vi blogges;) Slenger med eit lite bilde som vanlig.Har du hatt vinterferie eller skal du ha no?

Austevoll

No har eg komt heim frå Austevoll frå seminar. Syns det var utrulig kjekt, og var masse å gjere. vi øvde ein god del, så no kan eg kjempe masse meir.  Men eg fekk ikkje tatt bilder siden kamera mitt skulle ikkje ha meir batteri, så eg lånte Maria sitt og tok bilder, men får ikkje bildene før torsag så... Men eg har ikkje så masse og sei at da var kjempe morsomt og veldig gøy. Konkuranse snart;)

Vi bogges ;)

Prøve eksamen..

No har vi prøve eksamen, noke som eg egentlig syns er heilt greit. Kom opp i Naturfag så ikkje det verste eg kan få. Fekk temaet Arv og miljø, og det går ganske greit, skal ha det på torsdag så har ganske god tid.


DNA..

Så alt går fint egentlig.. men eg må stikka å jobba videre
Vi blogges;)
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits