Innsamling!

I dag hadde vi sånn innsmaling med komfen. Gjekk rundt kjempe lenge og bere samla inn penga.
Karoline og eg gjekk i lag, og vi fekk faktisk ganske masse penga. Til slutt hadde vi boller
og saft;)

Bilder

naturesundownsundown005304

naturesundownsundown005304

Komenter (a)?

3. plass i 1. Div

Skulle skreve i går, men fekk ikj tid og kom så seint heim. Eg va på Vårspretten og spelte. (konkuranse) REtt ette eg hadde spelt på Askøy var da å kjøra til Åsane og spela fotball kamp. Den tapte vi, men vi kom jo til semifinalen i Sting cup då. Så skule eg egentlig på Festkonserten, men vi reiste t Os(ikj heilt til os men). Fekk veta ettepå at vi kom på 3. Plass i 1. Divisjon. Da e jo bra;)

Radio!

Klarer sikkert aldri å skrive kvar dag, da har eg ikkje tid til. Eg skal prøva så godt eg kan.
I dag var halve klassen direkte på radio-en. Og snakte om sånn misjonsprosjekt vi har hatt. Etter der var vi på bowling, på fjell-ly. Og da va kjempe kjekt. Eg ska på øving i dag og. Blir sikkert bra, for vi skal på konkuranse på lørdag. Vårspretten. i 1. Div =)

Brann trening

imgp4209

Cato Hansen, Meg & Jan Gunnar Solli (L) <3

imgp4214

Ikkje bra bilde... Meg og Kenneth Udjus<3

imgp4211

Meg og Erik Huseklepp <3

Brann trening!

I dag sto eg opp halv 8 for å ta bussen inn t straume og sitta på med Ine inn t by'n. Vi skulle på Brann trening. Vi kom dar, og såg alle kom. Men n¨r dei begynte å tgrena gjekk vi inn, men blei jaga ut igjen..:S Når dei va ferdig spurte vi itte autografa og tok bilde med dei. Utruli morsomt når Cato og Jan Gunnar kom. Når vi skulkle spør dei. Var skikkelig koselig, og tok seg god tid til oss to. <3 No lage eg pizza, og ska kosa meg resten av kvelden. ;) Kjem sikkert bidle itte kvart.

Sorry. Trening

Eg har ikkje skreve her på lenge, men eg har vert så opptatt i da sista. I dag va no eg først på gotball trening og så håndball trening.  Har ikj gjort på så mykje. Ganske stress for tida. :S :/ xD

Klister!

Fekk ikkje skreve i går, beklage da. Eg va på fotball og håndball trening. På håndball treninga trente eg med 16-års laget, for vi hadde ikj trenar, Og resten av laget gjekk heim. Da va kjempe gøy, og eg fekk prøva og spela med klister.
I dag har eg rydda rommet mitt grundig, og skal på KRIK no.. ;) Snakkest

Redigering!

Redigert.

chocolatefountain1

Ikkje redigert.

chocolatefountain1

Spinning!

I dag va da no første dag på skulen. Va kjempe kjedelig, men eg må jo gå for å få utdanning som folk sei. Så va da heim og setta seg på pc-en med leksene. Skulle finne noke fakta om ein Wilntson elle noke sånt. Som var statsminister i Storbritania i London, viss dåke ville veta da.
Så va eg på spinning, på treningsenteret.

Kari Traa

Sorry at eg ikj har skreve på ei stund, men eg har vert på Voss i vinterferien så..
Menne eg har no stått på ski i Myrkdalen og dar traff eg Kari Traa ;) Kjempe bra og stå.
I dag sto no eg opp. og vi slaska vel bere og reiste heim. Skulle egentlig på husgruppa, men blei ingenting av..
Så no sitter eg her og kjeder meg.

Filma!

Fekk ikj skreve i går heller. Vi såg som rfegel på film. Og eg va på Husgruppa.
I dag va vi på sartor. Og vi kjøpte krem, rettetang, nattbuks og ting og tang. Vi har sett Harry Potter 3 og How to loose a guy in 10 days. Va gansek gøy, men egentlig trist og. Skrive ikj så mykje for har liksom ikj gjort noke.
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits