Fail....

Sitter og ser på internett og det er så mange som failer. Tenkte å legge ut noken bilder som får på deg eit lite smil om munnen.

Alle bildene er hentet fra Epicfail.com


Ka bilde syns du var best?

Goodiebag

Nå viser det seg noke en gang at blogg.no har enda en konkuranse om å vinne noke. Denne gangen er det en goodiebag. Det er om en parfyme som er komt ut, og med det vil de gje den ut til noken folk med masse ekstra dill.Er du ofte med i konkuranser?
versaceversus

Ikkje egositer med musikk..

Dårlig til å blogge for tiden? Ja, det syns eg og. Eg har ikkje motivsjon i det hele tatt, men eg gjer no så eg kan.

Noke eg vil fortelle idag, er noke som  skjedde på bussen. Ei dame kom innpå bussen med to unger. Det er fullt over alt i heile bussen og de fleste måtte stå. Ho kom inn på bussen og kjente ein det var forresten tanteungen, og ho gå han den eine ungen til å holde. Så var det ei som reiste seg og sa: Du kan ta min plass, eg skal snart av uansett. Det er DETTE vi vil ha i verden. Ikkje noken egoister som sitter å hører på musikk og ikkje bryr seg om andre folk enn seg sjøl.


Er du enig med dette her eller opplevd noke lignende før?

Prøvespill

Då er jo nesten helgen over. Den har egentlig godt veldig fort, siden eg har vert med kusinen min. Vi har hatt det veldig gøy, og funnet på masse rart.

No viser det seg at eg har fått brav Bpg, og eg har prøvespill 7.April, og det er ikkje lenge til. Det er rett etter påskeferien, og eg skal til voss i påskeferien. Då må eg enten ta med meg kornetten, eller eg må vere heime slutten av påskeferien. Det er egentlig noke drit, siden eg vil slappe av i påskeferien og ikkje uroe meg over prøvespillet. Men sånn er no det. Wish me luck.


Har du prøvespilt noken gong eller vist noke for andre?

Onepiece!!

Er med i konkuranse ( nok en gang ) hos Litlo  om å vinne Onepiece...

Noke nytt med håret

Eg sitter her oppå rommet mitt og har egentlig ingenting å blooge om. Det er faktisk litt sjeldent, men noken ganger skjer det. Altså er faktisk ikkje så veldig lett å finne på noke kvar gong eg skal blogge. Merker det er Veldig opp og ned med blogging. Eine dagen/veka elsker eg å blogge, andre hater eg det. Det merker og kor ofte eg blogger om dagen, av og til kan eg ha pp til 3 innlegg kvar dag, noen gonger ein eller ingen.

Eg har faktisk vert hos frisøren i dag. Kløpte bere litt av tuppene og tok noken lyse striper i det.  Det var faktisk alt eg gjodre. Eg vil egentlig ha ein annen fasong på håret, men eg vil og ha lengden så då endte det med at ho kløpte bere noken cm av det.Kor ofte kløpper du deg?
Stikkord:

Westerdals

Dette høres veldig kult ut. Altså være på ein skule, lage ting og tang og så kan du være med i trekningen av ein heltdress. Grafisk design.

grafiskdesign

Bavallen.

Nettopp komt heim fra Bavallen, altså ski anlegg på Voss. Selfølgelig klarte eg å forsove meg med 20 minutt, men eg klarte det faktisk heilt fint å rekke bussen med ski og bag. Det var veldig gøy, og eg sto offpist, altså i løsnø som eg Aldri har gjort før. Har egentlig aldri tørd. Så måtte jo noken tvinge meg med ut i det, etter noken trynings som eg ikkje har hatt maken til i mitt liv så gjekk det faktisk heilt greit.

Men eg må stikke, skal slappe litt av, for eg er så sjukt trøtt..

Liker du å stå på ski?

Korps-geek =)??

Er fortsatt veldig glad og stolt over den 2. Plassen vi fekk i går. Og i tillegg får vi for ein 1. Plass i NM då (?) Hadde vert så utrulig gøy. Mange som sikkert tenker om meg at eg er den korps-geeken, men ja, da kan eg faktisk sei at eg er. Og eg er stolt av det. Eg syns det er ufattleig gøy å spille i korps, og eg blir veldig fort inspirert av flinke folk.
Altså eg skal ikkje så veldig langt for å finne dei, f. eks dirigenten min eller instruktøren. Altså som sagt, eg blir veldig fort inspirert. Så øver eg faktisk kvar dag og då. Noken gonger må eg stå over viss eg ikkje er heima eller noke, men.

Har vert med Amalia i dag, og fekk veta eg eg er blitt "fille-tante" som meg og Amalie kalte det for, siden ho er tante og vi er veldig nært kvarandre så. Det blei ei lita jente, og det er egentlig alt eg veit. Men det blir så sjukt koselig, kjøpe klær til ho og gå på tur, men og Amalie. Men eg har faktisk ikkje tid til å blogge meir, siden eg må nok legge meg. Har vert veldig dårlig til å blogge i det siste, men har vert veldig travelt.


Har du blitt tante noken gong ?

Hordablæsten gjekk suverent!!

Som sagt spelte vi på hordablæsten. Det var veldig gøy, att på til at vi spilte i Peer Gynt salen då.  Vi spelte egentlig ganske bra, men for min del spelte eg ikkje så bra som eg hadde håpt. Typiske høge toner som eg ikkje treffer når eg treffer de til vanlig. Men kan ikkje være best i alt, sjøl om eg egentlig vil det.

Dåke lurer vel sikkert på ka plass vi kom på. Jo altså eg husker ikkje kor mange korps som var med, men eg trur det var ein del faktisk. Men vertfall plassen vi kom på var:..... 2. PLASS!!! Eg er faktisk Veldig fornøyd, med ein stor V, med det.  Eineste korpset som slo oss var Kronhengen, men so what? Neste er NM og det blir sykt bra, for då Skal vi vinne, har eg bestemt. Håper i vertfall det då, for det hadde vert uattelig gøy.

Men no vil eg legge meg.


Har du vunne noken konkuranser før?

Ekstra øving!

Eg er nesten på vei ut døre no, men må jo ha eit lite innlegg før eg stikker. I dag har eg endelig fått spillene av Helene. For dåke som lurer så er det Sims 2 spillene. No har eg instalert nesten alle. Ja, eg veit eg er geek, men so? Noken må jo være det. 

Grunnen til at vi skal ha ekstra øving er fordi vi skal på konkuranse i måro, altså Hordablæsten i Grieghallen. Gleder meg velig mykje. Håper det går bra med oss at vi klarer å få ein god plasering. Vi har vel øvd ein god del på det vi har no så er veld egentlig litt pirking her og der.

Etter ekstra øvingen skal eg på Tremor. Så der blr eg utover kvelden og skriver sikkert eit innlegg i 12 tiden eller noke. Håper eg får tid, men det trur eg at eg skal få til. Er jo bere å sette seg ned med dataen og skrive litt. Ikkje sant?

Men no må eg stikke.

Har du vert med i konkuranse før?

NEEEEEEEEEEIII !!!!... Kornetten min!!! :(

No må eg gje frå meg kornetten min. Skal spille konkuranse på lørdag og etter eg har spilt på scenen (!) så må eg gje den frå meg! Har virkelig ikkje lyst å gje den frå meg. Eineste måten eg kan fortsatt beholde den er å fortsette i korpset, altså voksenkorpset. Men eg har faktisk ikkje tid til det. Det er ein York 4028 502219 for dåke som lurte. Den er nydelig, og er skikkelig bra å spele på. Den er bedre å spille på enn den gamle eg har.  Den lager så merkelig lyd når eg spille og er sånn corny lyd. Åååå så eg vil ha den kornetten fortsatt. Vurderer nesten å kjøpa han. Hadde faktisk kjøpt den hadde eg hatt penger. Har så gode minne med den.


Dette er begge kornettene "mine". No må eg ha den som ligger i steden for.
Så endten må eg få korpset til å kjøpe ny, eller så må eg kjøpe min egen, noke som eg faktisk har veldig lyst til. Kor skal eg få pengene fra når eg ikkje jobber så veldig masse? Jaja, eller eg kan bere ta opp lån? Haha.


Har du mista noke du er glad i ? Ein gjenstand, bamse eller noke annet?

Travelt? Ja, det kan du sei..

Har faktisk det ganske travelt no for tida, med og at vi skal ha konkuranse på lørdag, og vi skal spille kl 16.50 i Grieghallen. Gleder meg ganske masse, siden eg har øvd SYKT mye i det siste. Vi spiller noen veldig gøye sanger og sånt, så deet gjer jo det endo gøyere å spille.

Fekk ein meldig for sikkert ein time si no og på den sto det : BLOGG B-) . Det var fra Ida. Siden eg ikkje har  blogget i heile dag, siden eg har øvd, så fekk eg akuratt den meldingen. Begynte faktisk å le så sykt, for viste liksom ikkje at det betydde så masse at eg blogget. Det gjer jo kanskje det, og håper virkelig folk leser bloggen min og då. Merker det er faktisk begynt å komme litt folk innpå siden min no i det siste. Og så er det ikkje alle som komenterer som er innpå her heller då, men jaja. Skal ikkje tvinge folk til det liksom.  Slenger med eit bilde fra syden - Mallorca!Sånn sågbassenget ut veldig tidlig på ein morgen. Dette var siste dagen og når vi skulle reise. Var skikkelig dumt, skulle ønske vi kunne vert der enda lengre.


Kor ofte blogger du?

Glømte det nesten! Men SYDEN!!!!

Glømte nesten å blogge! Kom på det no når eg satt med pc-en, og såg på sydenreiser. Har så sykt lyst å reise til syden no. Etter dette været her, så vil eg komme til varmen igjen. og bere nyte det.


Hawaii en plass. Google.com

Forestill deg at du har akuratt tatt på deg bikinien, smørt deg inn med solkrem og tar med deg hånkle ned til stranden for å slappe heilt av. Ikkje noke stress med at du må gjere lekser, fotball trening, sang eller noke du holder på med på fritiden. Slepper å tenke kor mange timer du må ha med søvn for å stå opp neste dag. Med mindre du skal tidlig ned på stranden for å være klar til å sole deg resten av dagen, men. Du har akuratt lagt deg ned på hånkle og plutselig hører du en mann som skriker noke på eit annet språk. Enten spansk eller tyrkisk, så står han på stranden og skal selle ting. Alt fra smykker til frukt. Det er jo sånn det er i Syden. Savner det så sykt.


Mallorca, Cala mesquida 2007. Det var faktisk første gang eg tok fly. Hadde aldri tatt fly før da, og då var eg 13 år. Det er egentlig litt sykt, siden de fleste som eg kjenner har jo nesten tatt fly heile livet.


Vil du og reise til syden? Siden det er både kaldt og masse snø her?Busser altså..

Eg skulle gå ned til bussen i dag, så får eg ei melding om at bussen står fast i rundkjøringen på Syltøy, så vi må bli kjørt. Ka med dei som har foreldrer som jobber då? Dei kan ikkje bli kjørt, Ergo, så må dei vente på neste buss å komme for seint på skulen.

Vi har jo matte i først time, så det gjer egentlig meg noke, eller jo for eg vil bli bedre i matte og forbedre karakteren min i det.  Det bil eg virkelig viss eg skal prøve å komme innpå Langhaugen eller noke sånt.

Men no må eg stikka skal eg rekke neste buss.. Viss den kommer.

Ny parfyme.chastum.no for parfymen til Bea ;)

Oscar-kjolene..

Ka syns du om oscar kjolene?
Hot or Not?


 
Miley Cyrus.


 Mariah Carey


      Amanda Seyfried.


         Jennifer Lopez

Eg valgte bere noken av kjolene, for det var en drøss med andre folk.


Ka kjole syns du var finest? Og ka kjole var ikkje så fin?

Litt random...

Eg sa eg skulle blogge seinere i dag i det forrige innlegget, og det skal eg no. Eg lovte Birte at eg skulle blogge litt om ho då. Birte har eg eit lite bilde av her som eg fekk lov til å bruke, som eg tok i spansk timen i dag.Birte er en kjempe skjønn jente som er veldig sprudlende og glad. Du klarer aldri å være ein dag uten å være med ho og ikkje le. Har alt fra de mest "dummeste"/ morsomme komentarene til eit veldig engasjert for å være med i debatt for eksempel. Kan komme med kake på skulen som ho har bakt, viss noken har bursdag, og tenker på alt og alle andre. Veldig positiv, Birte;)

Her kommer det noken bilder fra dagen i dag, gidder ikkje å ta så mange siden det tar så langt tid å laste opp.


Lillian.


Meg og Silje. Eg har så syyyyykt lyst på en sånn universty dress. Noken som vil gi meg ein?

Det blei vist bere to bilder, men bedre med to enn med ingen sant?


Korleis har din dag vert?

Blogger meir senere idag når eg har tid.

Har egentlig ikkje tid til eit innlegg siden eg snart skal på øving. Har jo konkuranse på lørdag, og da gjelder det å vinne, eller sånn nesten hvertfall.

Silje kom med universety dressen i dag, Nøyaktig lik som eg vil ha i lilla og alt, den såg så sykt deilig ut. Eg har tatt noken bilder i dag, men det må eg legge ut i kveld, for då har eg bedre tid til det. Vi snakkest no seinere.

Bu i...??

Eg og besteveninna mi har så grådig lyst til å bu i USA i eit år. Det virker så utrulig gøy, men du må ha penger for å bu der, og alt mulig, men har så sykt lyst til det. Har faktisk lyst å bu i L.A, Hollywood, Beverly Hils eller noke sånt, som er veldig dyrt etter mine beregninger.

Korleis skal eg få tak i de pengene då? Skal eg få av banken, eller skal eg jobbe masse å tjene penger på den måten?
Vel, det må meg og ho finne ut av. Skulle så gjerne vunnet i Lotto så eg hadde fått fleire millioner, så da kunne eg budd i USA. Det hadde vert fantastisk det. Shoppa til eg hadde blitt gal, gått på de beste resturantene i Beverly Hills kanskje, kjøpt klær av designere, ååå herlighet så eg vil dette. Sitter her å drømmer om det mest fantastiske. Så ta en liten svipp tur til Miami med fly ( eller privatfly? ) å sole seg på stranden, sjå på alle guttene i bar overkropp som har kjempe masse muskler? Haha..

Kanskje eg kunne hatt dette huset?


Sjøl om eg ville hatt det i en annen farge då, men..

Eller dette?


Dette ser så koselig ut.


Kunne du tenkt deg å flytte til Usa eller en annen plass?

Kvelden endte med....

...Filmer som eg fant på tv. Fant ingen bra som eg hadde lyst ti lå sjå i hyllen, så då endte det med, Wendy Wu på Diseny channel, og James Bond på tv3 trur eg. Bere svitsjer litt over på kanalene så finner du plutsleig noken filmer som går på en lørdasgkveld. Satt no her heime aleine og såg, og så spilte eg litt piano, så har faktisk ikkje kjeda meg. Har gått ganske greit egentlig.

I måro kan eg faktisk sove så leeenge eg bere vil, uten å tenke på at eg faktisk må på jobb eller noke sånt. Bere ligge å sløve, og drøye med å stå opp egentlig. Har ingen planer for morgendagen, men kanske det dukker opp noke. Slepp eg å være slask enda meir. No sitter eg her å hører på musikk og lurer på om eg skal opp på mitt rom og spille litt før eg legger meg. Kanskje Sims 2. Haha. Vi får sjå ka spill det blir.


James Bond - Pierce Brosnan. Veit ikkje ka av James Bond filmene eg såg.


Har du hatt ein fin dag?

Lørdag og i dag skal eg...

Ingenting! Skal bere være heime og slaske faktisk. Sette på ein film, og bere slappe heilt av. Ingenting stress, og ingenting å rekke.

Noken som har forslag til film?

Har faktisk ein fin sang som eg liker ganske godt, sjølv om det er Miley Cyrus som synger. Liker godt stemmen hennes faktisk.
Miley Cyrus - When i looke at you:

Tullebilder...

Silje, Veronika og meg fant ut at vi skulle ta litt bilder bere på gøy, så då endte vi opp med å ta disse bildene. Merk: Dette er bere noken av de.Var bildene kule?

Komt heim med en pose full av...

Smykker, ørdedobber, armbånd, alt mulig. Fekk det fra Stine som er kjæresten til broren min. Det var kjempe masse kult der og som eg får bruk for. Her er noken av dei.Ka syns du om de? Kunne du tenkt deg noke av dette?

46 Millioner!!

Viss du har følt med litt på tv og sånt så har du sikket fått med deg at viss du vedder på V75, altså sånn hesteveddeløp, så kan du vinne opp til 46 millioner. Det er litt sjukt.

Dei pengene der ville eg nok brukt på: 2 hus i Usa, Båt, Bil, 2 hus i Norge, Redd barna o.s.v

Så lurer eg på ein ting:

Ka ville du brukt de pengene på ?

Dette våknet eg til..

Altså i natt så har det snødd enda meir. Og det begynner eg å bli ganske lei av no etter kvart. Det er greit snø er greit å stå på slalom i og ake og sånt, men blir veldig fort lei når du får snø her heime, når det egentlig skal være på fjellet.


Altså enda meir snø..

Noken fleire som er lei snø eller?

Korleis eg sminker meg

Veit dette blir mange bilder, for eg fant ikkje videokamera.


Ansiktsmaske - Peel off. Litt ekkelt men kult å prøve det.

Etter denne masken tar eg på meg en krem fra nivea, cleansing milk.Dream matte mouse og legger der eg vil "sjule" ting. Fortsetter med å ta på meg pudder fra H&M i to "farger" altså nr. 14 og 15. men bare litt av 15.


Øyenskygge fra H&M

Begynner med den kvite og legger eit lite lyst lag. Deretter den nr 3 og til slutt den mørkeste.
Etter det er det selfølgelig mascara. Eg bruker den gule volum.

På lippene bruker eg vanlig lipgloss av og til.


Ganske stress når eg ikkje fant det, men det får no gå..


Let's fake a smile.
Less is more

Ferdig resultat.

Vi blogges ;)

Outfit fra i går.

Her er altså det eg gjekk med i går.


Ikkje verdens beste bilde x)


Singlet - Ginatricot 199-,
Jakke - Only 99-,
Bukse - Kappahl 299-, (?)

Filmkveld

Skal snart ta bussen, og må rekke å sminke meg og litt sånn før det, så har ikkje all verdens tid til å blogge no. Eg skal nemlig på filmkveld, med noken folk og har ikkje peiling på ka filmer vi skal sjå. Det finner vi ut av der borte.

Fortsatt  vinterferie og kjempe kult. Og negativt at den går så fort over. Har faktisk ingen planer videre no ka eg skal i vinterferien, men det er jo typsik at det alltid dukker opp noke.Legger med eit random bilde her eg.

Liker du filmkveld?

Endelig heime igjen..

Er så sjukt trøtt og sliten etter en lang dag i Myrkdalen. Måtte stå opp kl kvart på 6, og det er så sjukt tidlig. Skal faktisk sei at det var jammen verdt det. Og pengene. Var ikkje akuratt så veldig billig å ta tog til Voss, buss fra Voss til Myrkdalen, og skikort.

Kjente bere ein person, men ettekvart så blei eg jo kjent med dei andre som var der og. Altså du kan gå innpå bloggen til en av de >HER<
Vi hadde faktisk mange trynings, eller ikkje eg då, men noken av dei andre og det var så sjukt morsomt å sjå på når dei datt. (A) Men no vurderer eg å nesten legge meg, noke som ikkje skjer. Typsik at eg bere setter på ein film til langt på natt,


Myrkdalen.      Google.no

Vi blogges ;)
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits