Voss

I dag reise vi til Voss s e får ikkje bloga før på lørdag, så e da ner til Rosendal i Knfirmasjon etterpå=) ganske travelt=) Så har e o fri på Mandag=) Søva leeenge ;) Men blogges ;)

PrøvePrøvePrøve

I går spelte vi kamp og vant 9 - 1 =) Eg måtte spela beck som eg alri har gjort, og var egentlig litt sur foreg fekk da ikkje til og fek ikkje løv til å gå fram. Eg må jo få løv til da bere eg kjem meg tlbake.
No sitter eg har og skal lese til prøve. Fekk ikkje løv til å gå på KRIK for eghadde prøve. Da va rimelig teit altså. Eg har lyst å gå på det,mn skulen ødelegger ALT! Sinnsjukt irriterande!

Dagens innkjøp!

I dag hadde vi tentamen i norsk. Grusomt kjedelig egentlig. Vi måtte skriva artikkel og da err noke av da versta som fins. Måtte skrive om sport på 2 sider. Blei ferdig kl 11 elle nok i den dur, og tok bussen heim kl 12.
Eg var å handla i dag for eg måtta ha noke til konifrmasjonen eg skal til i helga=) Men eg fant ingeting. Dagens innkjøp var ein oransje topp frå Bik Bok. Stroppløs og noken blomster nederst på kjolen og den gjekk ned til kneet=) Så ha er så lyst på sånn kåpe aktig jakke;) finner liksom ikj ein eilt enda. Men eg skal prøva og ta bilde av toppen og legge ut;) Kamera er tom for strøm! :O

Basar

I dag har eg vert litt te, ikkje så mykje at da gjer noke då men... Eg har no søtte ein del på pc-en og så har eg vert på asar. Vi vant ingenting som vanlig. Så hadde Bård eit sånt spel som eg prøvde på iPoden. Va faktisik litt gøy. Og så kom Vegard med sin iPhone og spelte akkurat det samme. xD Så eg e jo nesten den eineste som ikj har iPod eller iPhone. =)

Fint vær.

Eg har vert dårlig til å blogge. Har liksom ikkje hielt hatt tid til det i deet siste. I går var eg på Onside, med komfe greier, og kom ikkje hiem før kl 1. Så eg var ganske trøtt og orka ikkje å blogge da;P Og klart jo og forstue fingeren min i basket og. Så det blir jo bra. I dag er det knall fint vær ute og tenkte eg skulle bruke dagen litt på og være ute. Skal i bursdagsbesøk i kveld. To stykker, så må nyte være mens eg kan=)

Kamp

I dag kom eg heim frå skulen, og begynte på lekse. ette eg hadde søtte på med pappa heim frå jobb. Vi spelte kamp i dag og vi vant 9 - 0 mot Baune;) Eg scorte 1 mål og=) Fornøyd med da. Då ligge vi øverst på tabellen sio vi har så mange mål =)

Kamp

I dag kom eg heim frå skulen, og begynte på lekse. ette eg hadde søtte på med pappa heim frå jobb. Vi spelte kamp i dag og vi vant 9 - 0 mot Baune;) Eg scorte 1 mål og=) Fornøyd med da. Då ligge vi øverst på tabellen sio vi har så mange mål =)

Nye sko.

I dag har eg no vert på skulen. Når eg kom heim såg eg no på fjernsyn. Eg gjekk på sartr ette på med mamma, og så fekk eg to nye sko=) Måtte ha meg noken.  fritids sko=) I måro skal vi ha kamp så vi får sjå korleis da går ;)

Bilder fra Street Meet.

psken 09
hos kristian 094


psken 09
hos kristian 175

psken 09
hos kristian 110

psken 09
hos kristian 190

psken 09
hos kristian 208

psken 09
hos kristian 229

 Var utrulig gøy(A)

Slutt.

obj

No er det slutt mellom Guro og Svein Arne fra jakten på kjærligheten. Dei klarte ikkje og gjere noke meir med forholdet så dei syns dett var best sånn. Begge var enig i det og det var ikkje dramatisk.
" - Vi har nylig valgt å gå fra hverandre som kjærester. Bruddet var udramatisk og gjennomtenkt fra begge parter, sier Guro Huseby i en mail til Seher.no. "

Bilder er fra seher.no

Telle cup.

Eg fekk dessverre ikkje blogga i går or da blei så seint. Eg såg Harry Potter 4 og 5 ;)
I dag har eg vert på Telle Cup( bere sett på). Eg har vert med mange folk og spelt bitte litt fotball innimellom. Da begynte jo med sol, men så på slutten av dagen ikka da øve til overskyet og då blei da skikkelig kaldt. Da er vel alt eg ahr gjort på;)

Coopertest.

Eg skulle egentlig skriva i går, men før eg skulle da, søvna eg xP I dag skule vi springa Coopertesten, og bere ette 3 runde begynte leggane mine og svikta. Sinnsjukt irriterande, men eg klarte og gjera da sjøl om eg fekk egentlig beskjed om å slutta viss eg ville/måtte. Da vertke i beina mine, og eg hadde drit vondt, og viste nesten ikj kor eg skulle gjera av meg.
Så har eg vert på Tremor, og på Babben(Kebab).

Ka syns du?

obj

Ka syns du om håret til Jessica Alba?
Passer ho best med mørkt hår eller blondt hår?

Sommer snart ;)

I dag va no eg på skulen. Og vi skulle ta klasse bilde som eg selfølgelig hadde glømt. Men eg trur da blei sånn delvis bra for da om xP Så drog eg jo med pcen for eg ikkje fekk levert inn prosjektet, men da gjekk bra til slutt ;) Når eg kom heim frå skulen låg eg og solte meg ganske lenge egentlig. Fant fram eit hånkle og ei pute og lå på.
Sola var utrulig varm. Endelig sommer snart:) eg blei jo så trøtt etter eg hadde solt meg, for du blir ganske slapp altså, så eg gjekk å la men og søv sikkert nesten 2 tima :) Eg pleie aldri og søva mitt på dagen, men no va eg så trøtt.

Så ettepå skulle eg liksom sjå The day after tommorrow på Blue-ray, men eg kunne ikj sjå den på tv-en for den tar ikj blu-ray så då gadd eg ikkje xP Eg ente opp med å sjå på Trinny og Susannah i staden for ;)

~*~Astrd~*~

6- musikk ;)

Eg var oppe GANSKE seint i natt. Fekk liksom ikj søva, og eg søv unda 3 tima kan eg sei :S Låg å dro meg kjempe lenge og klarte da ikkje.
Så va jo da første dag på skulen ette feren. Va faktisk ikj så gale som eg hadde trudd, sio da va så fint ver ;) Så skulle vi ha prøve i musikk, og den fekk eg 6- ;) Ellers skulle eg liksom på fotball trening. Når eg kom opp sto eg å snakka med ein heil gjeng på bano. og når treninge begynte viste da seg at vi skulle ha teori. ingen som viste om da:S Så ette på såg vi kampen til guttene :) 2 -2 Men eg syns dei selte ein veldig god kamp. Første seriekamp ;)
Liverpool kampen snakke vi ikj om =)

~*~Astrid~*~

Street Meet!

I dag sto eg opp ganske så seint. Eg satt med pc-en meste parten av dagen, men når kl nerma seg halv 6 kjørte vi inn til straume. Da var fult av folk utforbi sartorparken, for da skulle vera Street Meet. For dei som ikkje veit da e da sånn mange biler som møtes og vise ka dei har og kan. Og så tar dei lit burnout innimellom. Eg fekk låna kamera til Stine og eg tok masse bilder. Da va drit gøy dar. Angre ikkje litt på at eg gjekk dar ein gong.

Så e jo da skule i måro då. vil ikkje på skulen litt ein gong. Eg har jo fri første time då, men alikavel. Og folk seie jo at utdanninga e jo da viktigaste. Vertfall for meg viss eg skal ha meg bil når eg ka (A)

~*~Astrid~*~

Lise lurer meg så heftig xD

Pc-en klikka og eg hadde skreve masse, men vi får sjå kor masse eg skrive no =)
I dag kom eg heim frå Voss, og eg måtte ta ut av bilen. Så satt eg meg på pc-en, og snakka med folk og så snakka eg med Lise for ho var innpå. No begynner historien kor Lise lurte meg. (håpe da går greit at eg skrive om deg i bloggen)
Eg snakka med ho på msn, og ho sa ho hadde besøk av Jan Gunnar Solli. Ho e kusino t Jan Gunnar og eg e jo veldig stor fan av Jan gunnar for dei som ikkje viste da. Ho skreiv at Jan Gunnar skreiv t meg og så begynte eg å "snakka" med han då. eg trudde ikj heilt på det, men begynte å tru litt på det ette kvart. Så snakka eg lenge, men så begynte eg å lura igjen, eg sendte melding til ho for av ein eller annen grunn hadde eg nr for eg sulle enda noke til ho, om ho hadde da gøy med Jan Gunnar  Så ringte vi fram og tilbake for eg skulle liksom snakka med han. Men så på msn spørte eg om ho tulla og då sa ho ja. Eg blei litt irritert, men da va sikkert i bere 30 sek. xD Så begynte vi å snakka om Jan Gunnar og slekta til Lise ;) Veldig morsomt dette her.

Så hadde Kristian besøk av ein heil gjeng, så eg hang litt med dei. Vi hadde mange gøye leka då ,så va veldig morsomt (A)

~*~Astrid~*~

Ski og bowling

Eg har jo vert på Voss sio torsdag;) Og da va kjempe kjekt. Vi var ute på ski, og da va heilt merkelig for eg har ikj gått på langren ski på lenge, så vidt eg klarte og stå på dei;) hehexD Så var vi no på bowling og litt forskjellig. Ganske gøy egentlig=) Vi såg Madagaskar 2 og;) Den va utrulig morsom altså=)
Vi kjørte heim kl 12 og no har eg tatt ut av bilen og skal til og eta middag=) Så håpe alle andre og har hatt ein fin påske =)

Voss i måro ;)

I dag sto eg faktsik opp så og sei tidlig;) Måtte pakka litt, for eg ska til Voss i måro=) Håpe da blir bra vèr så vi får stå litt på slalom då. Så blir da vel grilling dar oppe går eg ut i frå, og sikkert sjå på film ;) Må jo sitta i 2 1/2 time i bilen.
Då tar eg med meg Harry Potter boka som eg aldri blir ferdig med (5). Eg e faktisk glad eg ikkje blir kvalm når eg sitte i bilen og lese. Da er ikkje mange som klare og lesa mens dei sitte i bilen;)

Eg har bere sett på TV i heile dag, og vert på pc-en og hørt på musikk. Eg sang og når eg va litt heima åleina.
Eg like veldig godt og syga, men hate og synga framfor folk;P
Kampen i dag gjekk rett vest, sjøl om Torres scorte ette 6 min. Chelsea hadde jo balen nesten heile tida, og Liverpool klarte jo ikkje å ta den fra dei ein gong. Ganske trist nesten. xD Men jaja.

Eg får ikkje blogga før søndag, for da e ikkje nett dar oppe. Håpe dåke som gidder å lese bloggen min komenterer og leser den. Takk for da <3

~*~Astrid~*~

Bryggen ;)

bergenbynight

Dette her bilde liker eg så godt! Alle lysene når det er mørkt ute, og det ser så koselig ut=)
Den flotte bakgrunnen på himmelen, og sjøen som gjennspeiler bryggen og alt ;)
Skikkelig bra bilde!


Bidet er funnet på google.no

TV nok ein gong=)

I dag sto eg ikkje opp før kl 13.00 med tanke på at eg var Veeeldig seint oppe i går;) Eg gjekk faktisk rett ner og begynte og sjå på tv-en. Hadde liksom ingenting annet og gjera på. Har ikkje skjedd så mykje i dag då, men...
I måro må eg vel pakka, sio eg ska t Voss på torssdag;) Sinnsjukt mange som skal til voss enten i måro elle på torsdag;)

Kjeder meg!

Har skreve blogg frå i dag, men da blei så skikkelig kjedelig her. Eg e ikkje litt trøtt ein gong. Finner musikk på youtube og ting eg ikkje har hørt ( elle hørt på lenge) . Nora Foss har ein fantastisk stemme. Samme har Sebastian (No snakke vi Norske Talenter). Heilt vannvittig. Eg og vil ha sånn stemme... Vil vera flink t å synga:S
Eg lure på om eg skal snart tutla i senga så eg får søva bitte litt;)

Syden;)

No sitter eg altså her i senga med pc-en på fanget. Sitter her og tenker på så sinnsjukt lyst eg har å reise til syden! Vil til varmere strøk, og masse sol.
Har ikkje vert i syden på leenge, og har vedig lyst å rese der til. Ligge på stranda og sole seg, og høre unger som leker seg og ikkje minst høre bølgene skli oppover stranda. Finner faktisk billige plasser eg vil reise ti og plasser som høres bra ut.Fant et på Gran Canaria, faktisk ganske billig, 4 stjerner med spa og alt. Har alltid hatt lyst til å prøve spa ein gang. Høres så avslappande og godt ut. Bere ligge dar i timesvis og bli massert.
Må vera så deilig.
Og da e jo ikkje langt t stranda heller då så.. Har veldig lyst å reisa dar t. Kunne bere satt meg på eit fly no eg;)

photolgbahamas

Bildet er fra Bahamas, google.no ;)

Film!

I dag har eg sett på film heile dagen. Hadde liksom ingenting annet og gjera på;)
Så da e vel da mesta eg har gjort. såg 3 filma =) Eg har søtte litt på pc-en og spelt litt på gitaren.

Kyrkjo!

I dag sto eg vel opp ganske tidlig, for eg skulle i kyrkjo. Va no dar og så kom Ingrid=) Ho skulle i dåp til ungen til fetteren sin. Ho hadde kjøpt seg nytt kamera, som ho skulle filma med. Da va sinnsjukt bra zoom på den =) sånn 35 x zoom.
Når eg kom heim, satt eg meg ner med tv-en og satt og såg. Så noken tima itte på skulle eg i kyrkjo på Landro;) Så fekk eg to på ein dag. No har eg bere 2 igjen;)
Så va no da ein del kjents folk, og kom heim og skulle ha litt mat. Så såg eg no på Tv igjen. og såg noken filma.
Ikkje da stora som skjedde i dag då, men ;)

Hvordan få en jente til å smile!

* Kall henne pen, i stede for deili eller sexy. 

* Lei henne når som helst, selvom det bare er for ett sekund.
 
* Kyss henne på pannen. * Fortell henne ofte at du er glad i henne. 

* Når hun er lei seg, hold rundt henne, og si hvor mye hun betyr for deg. 

* Legg merke til de sma tingene, det er ofte de som betyr mest. 

* Syng for henne uansett hvor fæl sangstemme du har. 

* Velg henne framfor alle de andre jentene du er med.
 
* Introduser henne for familie og venner som kjæresten din. 

* Lek med håret hennes. 

* Løft henne opp, kjil henne og leke sloss med henne.
 
* Gå tur i parken og bare snakk med henne. 

* Fortell morsome vitser, fortell dumme vitser, bare fortell vitser. 

* Vekk henne med å kaste småstein på vinduet hennes midt på natten, bare for at du savnet henne å ville se henne. 

* La henne sove i armene dine. 

* Riss inn navnene deres i et tre.
 
* Hvis hun er sur på deg, kyss henne.

 * Gi henne blomster. 

* Behandle henne likt om dere er alene eller med venner. 

* Se henne i øynene å smil. 

* La henne ta så mange bilder av deg som hun vil. 

* Dans sakte med henne, selvom det ikke er noe musikk på. 

* Hvis dere er ute i reinet, kyss henne.
 
* Hvis du er forelsket i henne, si det til henne.
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits