Bilder

Her kommer noken bilder.
Ka syns Du om bildene?

Ukens blogg! Stem på meg.

Eg veit eg ikkje har blogget på dagesvis, men det er fordi at internetten min ikkje funker på den andre pc-en den som eg pleier å bruke. Eg beklager, viss det er noken i  det heile tatt som leser den og som håper på at eg skal blogge 1-2 ganger for dagen. Men eg har tenkt å roe meg litt med bloggingen no som det er så fint vær ute. Eg komme garantert ikkje til å sitte så ofte inne med pc-en då, enn sånn som eg gjorde når det var snø(!!) ute.

Eg er med i  Ukens blogg og du kan stemme på meg >HER<
Håper virkelig dere vil stemme på meg, og takk på forhånd til dei som gjer det ;)


google.no

Ikkje så altfor lenge til sommer no.


Gleder du deg til sommeren og du kan bade og ikkje pakke deg inn i klær?

Eg er med i..

Ukens blogg. Har aldri vert med på noke sånt før så, men vi får sjå.

Det hadde vert veldig hyggelig om dåke vil stemt på meg >HER<

Takk på forhånd for de som gjer det!

Ingenting?

Overskrifta har nesten ingenting med teksten å gjere, men siden eg ikkje fant på overskrift så blei det det.
Eg har vert på seminar i heile dag, noke som eg syns har vert kjempe gøy. Spille noter som vi aldri har spilt og bere for å bladlese. Har faktisk ikkje gjort stort mykje meir i dag, så da betyr at det ikkje blir så masse å lese. Så då som vanlig smeller vi til eit bilde for å gjere det litt lengre. Geniale meg!


Bilde frå påsken.


Klarer du alltid å finne ut ka du vil blogge om?

Ferie snart??

Sorry det har vert litt lite blogging, men eg hadde kamp i går og alt mulig, så. Men eg er no her no. Endelig helg og eg skal nesten ingenting bortsett fra seminar i måro med korpset. Det blir vel kjekt tenker eg siden vi skal øve på NM stykke vårt.  For dei som lurer så heiter stykke The dark side of the moon. Det stykke er litt trikki, men trur det skal gå greit.

Det begynner jo endelig å vise tegn til sommer/vår no. Fuglene kviterer og sola begynner å varme. Det er så herlig, og eg vil bere ha sommerferie med ein gang kjenner eg. Være ferdig med skulen og bere henge med venner og slaske.
Er du klar for sommer/vår ?

Endelig ferdig med det!

Då er eg endelig ferdig med prøvespill på BPG. Eg fekk fri fra skulen i dag for dei andre skulle ha tentamen og det var ikkje vitsi at eg var der halve daqgen når eg måtte gått kl 10, for å ta bussen inn til by'n.

Det begynte med at eg kom inn når eg skulle spille, så spilte egdet eg hadde forberedt. Etter på snakka vi om kor eg var fra, og korfor eg valgte BPG og musikk linje. Eg måtte og kunne rytmer og både G- og F nøkkel. Alt i alt klarte eg meg vel egentlig bra. Så la oss håpe eg kommer inn der då.


Liker du musikk?

______________________________________________________________________________________________

Vil du at eg skal ha konkuranse på bloggen så skriv det i komentarfeltet >HER<

=)

Konkuranse??

Eg vurderer snart å ha ein konkuranse. Eg har egentlig vurdert det lenge, men har aldri komt så langt å gjort det enda. Så lurer eg og på om det er verd å ha ein konkuranse og om folk i det heile tatt gidder å melde seg på. Viss det er snakk om 20 stykker, da gidder eg ikkje. Så det er jo egentlig opp til dåke lesere om dåke vil ha ein konkuranse og om det er verd det.


Astrid er flink i paint!


Skal eg ha konkuranse?

Vil du ha fleire lesere?

Då bør du registrere deg på denne linken.  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=astrid94

Blogtrafik koster ingenting, og du bere registrerer deg og du får fleire lesere garantert. Eg har hatt dette no i noken dager og det hjelper faktisk og. Veldig genialt spør du meg.
Har du prøvd dette før?

Følg meg på bloglovin da!

StreetMeet.

Eg veit eg har hatt dette innlegget før men da var for eit år siden. Bildene eg prøver å laste opp funker ikkje!! Eg får ikkje det til, men jaja. Da var vertfall ufattelig mange kule biler der.

Så er jo det skule i måro, noke som eg syns er så sjukt deprimerende. Eg vil ikkje på skulen i det heile tatt, men må man så må man. Altså det er jo greit at vi skal lære noke men å gå så ofte på skulen. Jaja eg skal ikkje klage på skulen no. Over på litt andre happye ting.

Sånn som ferier og sånt. Eg ELSKER å reise vekk å sånt. Ikkje så veldig rart at eg alltid snakker  syden og sånt, men eg vil reise til syden no. Altså ligge på stranden og bere chille heilt ut og nyte solen som kommer på deg for at du blir brun. HERLIG. Kan nesten ikkje bli bedre enn det.Følg meg på bloglovin ;)


Liker du syden?
bloglovin

Spilleliste

Eg har nettopp stått opp, og tenkte eg skulle dele ein sang med dåke som eg liker veldig godt. Eg pleier å høre på denne, og eg har og egen spilleliste som eg pleier å høre på før eg legger meg med denne sangen i.
Den er veldig fin å høre på og resten av spillelisten kommer her;

 
Pluss noken andre og.

 Forresten, noken som veit korleis eg får vekk sjølve bilde og bere den linjen med play og pause og sånt?

Bloglovin?

No har eg faktisk registrert meg via bloglovin. Har vurdert dette lenge men no skjedde det til slutt.

Eg har noken bilder fra påsken her no så HOT OR NOT?

Disse bildene har copyright så spør viss du skal låne de!!
Følg meg via bloglovin.

bloglovin

Nydelig eller?

Eg vil bere vise noken bilder som eg syns er heilt fantastiske. Det er jo naturen rundt oss, og verden. Heilt sjukt korleis verden er, og eg har veldig lyst å reise litt rundt om i verden når eg blir eldre.


Her har eg faktisk vert. Dette er i en hule i Mallorca.


Er ikkje naturen nydelig så veit ikkje eg.

Ka syns du?

Heima fra Voss

Då har eg komt meg heim frå Voss, som eg har vert heilt sida fredag. Har vert veldig gøy sjøl om det ikkje var så masse snø som det pleier å være i påsken. Vi har stått både på slalom og på langrenn, og eg måtte bere ein sikkert 20 kilos sekk på ryggen. Og då tuller eg ikkje ein gang. Den var ufattelig tung, men ellers bra påske. Sitter å ser på tv, mens eg blogger nå.

Har du hatt en fin påske?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits