blogg

Eg bruker lite blogg no siden vi må betale for å logge inn. Ikkje all verdens med penger,men panga e da. No skal eg til Voss og må begynne å pakke. Ikkje at da e så mange som bryr seg sio ingen lese bloggen då. Vi blogges;)

Lyngdal

No har ikj eg skreve på drit lenge, ikj at noken leser denne bloggen då, men.. Eg har vert i Lyngdal og hatt planer heile tida ;) Va ganske gøy.. Men eg skriver ikkje kvar dag lengre.. Kanskje eg finna på seinare, men eg har av og til ikkje heilt tid til da ;) Men vi blogges;)

Eg måtte sy på hånda :/

No har ikkje eg skreve på ei stund, pga hacking her på blogg.no og eg har jobba og 17.mai og det ;) Da va kjempe gøy i arbeidsveko og eg fekk ei verktøykasse til igjengjeld. 16. Mai klarte eg og møsta eit krus sånn at eg måtte sy! Da gjor ikkje så vledig vondt, men eg var livredd sio eg alrdi har gjort da før.. Menne i går var eg i by'n og det var kjempe gøy på tivoli. Vi tok liksom kjempe masse av sånne karusella. Så tok eg bussen til skogsvågskiftet og satt på med Kristian ut til Ruben, ut i sund. Da va kjempe gøy, sjøl om eg ikkje kunne vera med på så masse. og typisk va da høgre hånda mi.. Men vi blogges ;)

Jobb.

Dårlig tid ja med å blogge. Har bere jobba eg for tide i arbeidsveko, så masse stress, men da e kjempe gøy ;) Enedlig snart helg. No skal eg tutle på øving snart og så e jo dcet 17. Mai snart ;) Gleder meg litt. Sikkert litt skrivefeil, men må gå snart så... vi blogges ;)

Jobb.

i dag har eg bere vert på jobb og trening. Eg må bere sei da; du går ikkje ein dag uten å le på jobben dar eg jobbe ;) Utrulig morsomt :) Så har eg vert på trening, og bere trent liksom :p ikkje så lange innlegg no for tide, men jaja ;) Vi Blogges ;)

Arbeidsveke hos Bygg og Bolig ;)

Har hatt det litt travelt no for tida, men skal prøve og blogge litt innimellom. I dag har eg vert på jobb. Vi har arbeidsveke, og eg jobber hos Bygg og boligfornying. Da e faktisk kjempe gøy. Begynte og tar kunda på slutten av dag 1 ;) Litt kult, for eg har ikkje jobba dar før elle noke, så da e jo bra ;) Menne eg må gå no;) Vi blogges

Gøy i går.

Vi kom heim litt seint i går og så sang vi Singstar. Da va ganske gøy i går egentlig, og dei fekk masse fint. I dag skal eg vel egentlig bere slaske sikkert. Har liksom egentlig ikkje så mykje og gjera på. Ganske kort innlegg dette, men jaja. Eg slenger på eit bilde så innlegget virker litt lengre. xD

psken 09
hos kristian 223
Street meet på Sartor.

Vi blogges ;)

"Bursdagsfest"

I dag har eg bere vaska litt i huset og vert på butikken, for eg skal ha overnattingsbesøk av Ida ;) Vi skal servere i broren min og søsteren hennes sitt selskap :) Så har eg vert litt ute og da blåste og regne( Bombe da då! ). Menne eg må gå, skal gjere meg klar. Kan vere eg tar noken bilder der ;)

imgp4498
Bilde er tatt fra turen på Voss;)

Vi blogges;)

Tentamen.

I dag hadde vi tentamen i engelsk. Var skikkelig vanskelig oppgave vi fekk. Liksom på ein måte skriva historie og fakta samtidig. Heilt sjukt. Men eg blei no ferdig i 11 tida ein gong, og så måtte eg opp på Bygg og Bolig og levera eit ark til neste veka. Så eg måtte gå frå skulen og bort. Og da regna og blåste noke heilt sjukt. håret mitt blåste sidelengs opp i fjeset på meg. xP Menne sånn ellers så skal eg på Tremor i dag så kjem ganske seint heim. Ken vera eg prøver ein sånn mobilblogg for å sjå korleis den funke.

imgp4809
Topp: Voice of Europe
Bukse: Kappahl
Ikkje beste bilde men..

Vi blogges ;)

Bibelskule hallen.

I dag har eg bere vert på skulen og ikkje noke spesielt meir. Når eg skulle gå til bussen, regna da. Da var kjempe masse og. Eg har ikkje lang vei til bussen, men når eg var komt ner så kom bussen, og eg va våt. jakken med var ikkje litt tørr ein gong.
Så har eg vert på Komfe møte i Bibelskule hallen. Vi spelte fotball innebandy og hadde sånn quiz. Va kjempe kjekt ;)
Vi blogges ;)

Eg har gått laaangt i dag ;)

Etter vi var på Fjell festningen gjekk med og Christopher av på Fjellet. Vi gjekk heim, og han bur på Møvik, så eg måtte gå heim åleina frå Møvik. Til sammen gjekk eg faktisk 9 Km. Da e ganske langt. Eg brukte 1 1/2 time.
Så har eg vertpå Krik og spelta fotball og diverse.

imgp4499
Dette bilde blei tatt på turan vi gjekk på Voss.

Vi blogges ;)

Fjell Festning.

Eg har funne ut at eg ikkje gidder og ha spørsmålsrunde sio da ikkje er så mange som leser bloggen min. Eg ligger jo ikkje akkurat på Topp 20 lista heller. I dag på skulen hadde vi 3 timer, så tok vi bussen til Fjell Festning. For dei som ikkje veit ka da er, så e da dar Tyskerene lagde under 2. Verdenskrig. Dar va vi i 1 time ( som eg syns var veldig lite i forhold til alt vi skulle sett) og eg tok litt bilde for eg hadde tilfeldigvis med meg kamera;) Var faktisk ganske intresant egentlig. Alle huelene og lugarene og sånt ;) Her er noken bilder.

imgp4743
Sånn såg altså kanonen ut.

imgp4749
Litt Tysk xP

imgp4753
Ein Amerikansk mine.

imgp4763
Torpedo.

imgp4782
Ei sånn lang gang.

imgp4786
Dar låg dei altås, på dei sengene.

imgp4791
Eit rom som faktisk ikkje var lys i, men kom lys når eg tok bilde ;)

Kamp.

Nettopp komt heim frå kamp nesten, på Skålvik.  Første omgang hadde eg skikkelig vondt i magen og var redd for at eg ikkje kunne spele resten av kampen. Eg begynte kampen som beck( :/ ), og fekk ikkje til noken ting for eg kunne nesten ikkje springa. Så bytta eg inn etter sikkert 10 min. Så satt eg på sidelinjo ei lita stund, før eg sa til treneren at eg var klar. Når eg kom innpå igjen fekk eg spela spiss ( som eg liker veldig godt ;) ) og då var da nesten som eg var frisk igjen. Eg sprang for harde livet og fekk til masse opp på topp;) Kampen enda med 4 mål til oss og 1 mål til dei. Altså 4 - 1 ;) Dei viste sikkert ikkje ka Fair play va for noke, for dei va ganske frekk, men vi vant no og da e da som telle ;)

Venter bere på at sola kommer. Har så lyst på sol og bli brun (A) I dag begynte da med sol, og ut øve dagen blei da regn. Rett etterr på nesten blei sa sol i gjen, så merkelig vær i dag xP

imgp4726
Jubling etter Aleksandra sitt mål ;)

Men eg tutler;) Vi blogges:)

Forsover seg.

No skal eg snart spele fotball kamp. Vi skal spele mot Vestsiden Askøy, og har hørt at dei er gode, så vi får sjå korleis det går. Vi skal nok ta dei, men så er det jo noken på laget som skal gå jentegangen. At dei velger det framfor fotballkamp skjønner eg ikkje heilt. Eg hadde alrdi velt da framfor fotball kamp.

Eg leser litt blogger og sånt no, og ser at det er mange som har forsove seg i dag. DEt har eg og klart før da, men leste liksom at det var Mange som hadde gjort det. Eg har jo alarmen på nesten 3 kvarter før eg stå opp, så eg har god tid til å dra meg (A)

imgp4619

Men eg må gjere meg klar til kamp;) Vi blogges ;)

Sitter og ser på solen bak om skyene.

No sitter eg her og skal til å gå på skulen. Vi begynner ikkje før kl 10 i dag, for at lærerene har vert i Riga. Så da er jo heilt greit for oss.
Eg skal spela fotbal kamp i dag. Mot Vestsiden Askøy. Håper vi vinner, for no ligger vi øverst på tabellen. Så det hadde vert gøy og fortsatt løgge øverst;)
 Men vi blogges =)

"Photoshoot"

I dag har eg bere søtte på pc-en nesten. Ellers rydda litt på rommet, og støvsugd huset. Og så skulle eg liksom laga muffins, men ovnen funka ikkje :/ Eg har hatt "photoshoot" med kornetten min:) Va litt gøy og gjera da, for eg tok liksom drit mange bilde og dei blei litt bra og :) Her e Noken av dei. Tok kjempe mange bilde =)

imgp4609

imgp4632

imgp4655

imgp4653

imgp4669

Detta her e noken av bildena. Og detta e bere eit lite kamera eg har tatt da med, ikkje noke proft.
Ønsker med Canon EOS 450D som eg håper på å få snart (A)

Sinnsjuk fin sang(A)Då har eg endenlig fått til og legga ut på video ( takka vera Bård;) ) (A)
May it be. Nydelig sang(A)

Video

Er det noken som veit korleis du for videoer frå youtube på bloggen, uten og lagre dei? Har lurt på det leeenge no;) Takk på forhånd for svar,(viss noken svare:P)
Blogges;)

Sol og musikk;)

No sitter eg her heime, og nyter solen og hører på musikk. Hører på Enya - May it be. Grunnen til at eg hører på denne no, er at søskenbarnene mine sang den i konfirmasjonen til amalie i går;) Altså søstrene og ho sang den. Dei sang den 4 - stemt og det var sinnsjukt fint og høre på;)

Håper været holder seg sånn som dette, i staden for regn. Eg går jo i korps, og då skal eg sele på 17. Mai :/ Verste med 17. Mai altså xP Så sol hadde vert veldig fint på 17. Mai;)

imgp4249
Ine og meg.
Blei ikkje så bra bilde dette, skulle ha det til skuleprosjekt, men vi brukte det ikkje.
Blogges seinare;)

Konfirmasjon

I dag sto eg opp kl. halv 6. Måtte gje presang til Kristian og så skulle vi i konfirmasjon. Vi kjørte no ganske lenge, for vi skulle til Rosendal;) Amalie som skulle konirmerast;) Da va ganske masse mat dar, og gode kake=) Kjempe kjekt;)
Her e noken bilde frå Voss;)

imgp4480

Meg før turen.
Vi gjekk på ein litt kort tur, men var koselig.
imgp4516

Eirik tar bilde av Karoline og Christina.
Vi gjekk rundt i sentrum på kvelden.

Redigerte bilder

Bere sånn smått eg har redigert i type picasa. Fant det på dataen, sikkert 2 år siden.


nature2044420photos

nature2044420photos

 

Astrid Fjell

Tidlig

Eg har j vet på Voss så eg har j fåt skreve masse. Har vert med folk og spurt etter russe kort xD Vi har gjort masse, og eg har tatt bilder men kan prøve og legge dei ut i måro eller på mandag ;)
Vi va no og handla i dag, for eg skal i konfirmasjon, men eg fant liksom ingenting, så eg må bere ta noke her heima. Eg skal stå opp kl halv 6 i måro, og da e ganske så tidlig. :S Men da gå sikkert greit håpe eg;)
Vi blogges;)
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits