The Last Song var...

No har det seg sånn at eg har vert ute med veninner i dag og vert på kino. Filmen vi såg var kjempe gøy, den heiter forresten The Last Song. Med Miley Cyrus og Liam Hemsworth i hovedrollene. Eg skal ikkje sei noke om filmen, siden viss eg gjer det så kommer folk og klager og seier at de skulle sjå den, og no veit de alt som skjer. Derfor seier eg bere: Eg syns filmen var bra, eg, sjøl om den var litt trist til tider!


Her er coveret til The Last Song.


Eg må sei noken ord om filmen så: Filmen er basert på vennskap, kjærlighet, familie og om å holde sammen. Det er det minste eg kan si om filmen sånn at folk forstår det. Enkelt og greit.Har hørt og sjøl lest at det har vert litt "blogg-krig" mellom Voe og Ida Wulff.  Syns det er egentlig ganske teit av Ida og legge ut eit rykte som ho ikkje veit er sant en gang. Heller hold det for deg sjøl heilt til du har fått greie på det om det er sant eller ikkje, skal ikkje drive eit klage innlegg her så de får bare styre på sånn som de vil. Håper ikkje alle som komenterer her at eg bere skrive negativt om det eg skriver no, for det er mine meininger. Skriv heller ka dåke sjølv syns, det er så mykje bedre.


- Astrid

Sko..??

Då er eg i ferd med å pakke til eg skal til Voss om 20 minutter. Noke som eg egentlig ikkje vil, men det går sikkert heilt greit. Eg har jo malt/beisa huset i heile dag, så er ganske sliten etter det.

Desse skoene her såg eg på kk.no og lurte på ka dåke syns om de? Eg syns de er litt feil for meg, men noken av de kunne eg faktisk gått med.
 

Så ka syns du?


- AstridFølg meg via bloglovin >HER<

Sommer er best, sommer hele året...

Kom over denne sangen på youtube og når eg hører den får eg ENDA meir sommerfeeling. Bere hør sangen og nyt sommeren, så lenge vi har den, viss ikkje asken ødlegger alt.


Så nyt sola viss du har den framme no, og bere nyt det. Vi har jo ikkje sommer heile året, noke som andre land har og noke som eg skulle drømt at vi hadde hatt.


PS: Friske jordbær med vaniljesaus eller is er utrulig godt om sommeren..


- AstridFølg meg via bloglovin >HER<

Syden?!?

Etter å ha vert i syden i ei veke no, kjenner eg at eg vil  tilbake. Er så utrulig deilig den varmen, spesielt når du kommer ut av flyet på flyplassen, og kjenner den typiske syden-varmen slår deg. Skulle ønske eg kunne spare penger til å reise til syden en gang til snart. Viss det skulle være noken som leser her og ikkje har vært i syden. Reis med ein gang! Det er så deilig å bere ligge på stranden eller ved bassenget, og kjenne solen steiker deg nesten. På  kvelden så ser du deg i speilet, og du ser at du har fått farge etter ein heil dag i solen. Bruk solfaktor uansett om sola er så viddt framme mellom skyene eller steiker på deg. Ellers blir du svidd og det klør noke intenst.

Eg har bestemt at eg skal reise på eit spa-hotell og. Ligge på ein seng og bli masert, eller få ansiktsmaske. Utrulig avslappende. Høres veldig deilig ut, men prisen er noke annet. Det er sikkert veldig dyrt, men eg skal finne ein "billig" plass ein gang. Bere vent.


Som vanlig tar eg noken veldig fine bilder frå google.com...


Spa basseng


Bilde seier vel sitt.


Ligge der å bli masert...


Hawaii.


Kypros en plass,


Ser det ikkje varmt og fint ut?


Eg kjenner eg får meir og meir lyst å reise til syden. Skulle ønske eg hadde vert 4-5 år eldre så kunne eg bere tatt med meg ei veninne og hoppa på eit fly. Bere bestilt samme dag, pakka da eg trengte, og kjørt til flyplassen. Digg å være spontan då.


Skal ut å sole meg i finvære og drømme om syden!


- AstridFølg meg via bloglovin!!

MASSE(!) BILDER FRÅ KRETA!!

Her kommer bildene frå Kreta. Her er det copyright på høgt nivå, så viss du skal låne bildene så SPØR du meg først! Så er den grei=)


Det store bassenget.


Bassenget ut forbi våres rom.


Veldig scandinavisk plass egentlig.


Bassenget frå rommet på natta/kveld.


Underholdingen.


Utsikt frå resepsjonen og til noken av rommene.


Tha Beach.


Resturant på ein måte og bassenget.


Skal stå Therese og Cecilie, men du ser det ikkje så godt då..


Baren innpå hotellet.


Spilte tennis 4/6 dager der nede, Eller 7 dager då, men..


Her er resepsjonen.


Meg og ein Star Tour bamse.

Syden var geldig kjekt, og vil lett reise tilbake igjen ;)

Blogges ;)


SYDEN NEXT!!

Det vil sei at eg skal ENDELIG til syden. Eg gleder meg så sykt mykje, og trur det blir digg. Eg skal ta masse bilder, og kanskje kommer dei ut her og. For dei som lurer på kor eg skal, så skal eg fakisk til KRETA!  Har aldri vert der før så det blir digg og reise til einny plass. Hotellet vi skal sove på heiter Atlantica Caldera Crete Paradise og ligger nermt Gerani. Vi skal og ha All Inclusive så det blir digg altså. ere egentlig slaske, me samtidig ha det gøy og sånt. Eg har pakka treningsklær så det blir nok en del trening og, siden eg ikkje skal på fotball trening eller kamper. Eller trene på egenhåd.

Men vi blogges ;)
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits