Kino!!!! :)

Da stikker eg får å sjå Transformers 3 i 3D på BergenKino! Gleder meg faktisk veldig, og trur det blir ein veldig bra film. Har faktisk ikkje hatt sansen for Transformers før kjæresten min ville sjå dei 2 ein gong med meg. Og dei vite jo seg til å være min type film og. Hadde ikkje trudd det med ein gong eg såg coveret, og sånt.

 
Klar for film!!

 

Syns du Transformers filmene er bra?

 

Astrid Fjell

Faste lesere?

Har eg faste lesere eller er folk bare innom? Ka syns du denne bloggen trenger? 

- Fleire innlegg?

- Nytt design?

- Fleire bilder?

- Vs? (Redigerte bilder/ ikkje redigerte bilder)

 

Ka syns du eg kunne hatt meir av ?


Astrid Fjell 

Inspirasjon

Har henta litt inspirasjon frå ineternett.


Torre Mozza


Har litt inpirasjon når det gjelder i sommerferien! Eg fekk vertfall inspirasjon. Fekk du?

 

Astrid Fjell

Nye bilder igjen :)

Føler meg flink no, som blogger så masse no! Enig? Her kjem vertfall fleire bilder.Komentér gjerne bildene.

 

Astrid Fjell

Eg er fan av..

Ein moteside. Viss man kan kalle det det. Superkul.no. Her er noen fine plagg som er veldig fine/søte :
Linkene åpnes i nytt vindu


Denne søte kjolen

Denne fine toppen

Disse solbrillene

 

De har alt fra sko, smykker, piercing, klær, vesker, solbriller, extencions, sminke, tannblekning, klokker, osv.

www.Superkul.noHar du vært der inne før og sett?Astrid Fjell 

"Photoshoot bilder

Her er noken bilder fra photoshoots, med prøving av blitz. Blitzen vris inn mot veggen, så personen får den på seg, og vil derfor gi eit lys som dette:Ka syns du om bildene? 

 

Astrid Fjell

St.Hans!

I går feira vi St,Hans på Ulveset! Det var utrulig gøy, og det var både unge og "gamle" der. Vi var ikkje så mange som vi var i fjor, men alikevel ble det ein kjempe kjekk kveld. Volleyball, grilling, poster og konkuranser var med. Legger ut noken bilder fra dagen.

Ein veldig koselig kveld! :)


Astrid Fjell 

Eg er ein dårlig blogger, I know..

Men alikavel, her kjem noken bilder!! Finally!! :D


St.Hans


St. Hans


Ka bilde(r) likte du best?

 

Astrid Fjell

KONKURANSE!!

Har tenkt at eg skal ha ein liten konkuranse! Kunne du tenkt deg å vinne, å få ein ting i posten, eller eit gavekort på nett? MEGA enkel konkuranse! Har aldri vært enklere!

But there's always a catch...

Dealen er at når eg får eit viss antall lesere, så starter konkuransen. (Eg veit sjøl kor mange lesere det skal nå) Send dette innlegget videre, så starter konkuransen raskere!


Leker med kamera!


Lover konkuransen kommer, når lesertallet når eit viss punkt som eg har bestemt.

 

Astrid Fjell

Check it out!

Då stikker eg ut og tar bilder til BLOGGEN!! Som sagt, så skal eg bli mykje flinkere til å blogge, og legge ut fleire bilder! Kjem og til å legge noken vanlige innlegg til bloggen, så får dåke eit lite blikk i kvardagen min og. 

 


Random bilde


Astrid Fjell 

Blogginnlegg

Blogginnlegg

 

Handler om at eg ikkje legger ut noken bilder nå. Har sommerferie om to dager, og bryllup i familien som snart er over, så daaaa blir det blogging. 

 

Astrid Fjell

Wintouch Office! :)

Eg er så glad det er snart sommerferie! Er så veldig klar for det no! Føler eg trenger det. 

Tenkte eg faktisk skulle vise dåke noke digg. Det tar litt tid å lære seg dette, men det er verdt det. Man kan få ein demo som gjer at du bere får ein liten prøve av det, men man samtidig lærer noke ut av det på den siden eg har funne. Dette heter da touchmetoden. Det hjelper akkurat deg til å skrive fortere og uten å sjå på tastaturet.

Litt av prinsippet, om kordan man gjer det, er at venstre peikefinger skal være på f. Der er det og ein liten strek. Og høgre peikefinger skal være på j. Der er det og ein liten strek. Og langefingeren på d, og no skjønner du sikkert prinsippet med resten. Her er forresten eit bilde:

 

Eg har også funnet en side som man kan prøve seg fram til dette her. Denne heter da Wintouch Office og ser slik ut:

Det du gjer her, er at du klikker på: Prøv gratis først, og fyll inn navn og e-post. Da vil du motta en mail, med eit passord som du kan logge deg inn med. Når du har fått mailen 
og fått brukernavn og passord, så klikker du på: Logg inn klasserom. Da skal vinduet sjå slik ut etterpå:


Så skriver du inn på passord og brukernavn. Så kommer du til denne siden etterpå, og da kan du begynne å leke deg med touchmetoden:


Ja, den uglen e skummel! Men her har  du alt fra fartstrening til tekstrening. Det fungerer veldig bra, og man skriver mykje raskere. Leste om ei, ho sparte 2 timer på jobben, for ho skreiv raskere med denne metoden. Så er det bere til å prøve seg fram, og Good Luck!

Har du prøvd dette før? Funker det for deg

 

Astrid Fjell

Random bilder, og endelig blogginnlegg!

Veldig dårlig blogging for tiden. Har virkelig skjønt det, men ein ting eg ikkje skjønenr er at fortsatt har folk som leser, når eg ikkje har blogget på sikekrt flere uker. Veldig koselig selfølgelig! Grunnen til at eg ikkje har blogget er at eg rett å slett ikkje har hatt tid. Vi holder på med bryllupsplanlegging i familien, og litt av huset skal pusses opp siden vi skal ha alle tanter og onkler som bur vekke, i hus. Så det blir litt av eit styr, men trur eg blir veldig koselig for det om.

Bilder kan eg alltid få til å legge ut, sjøl om det ikkje blir så veldig "proffe" no, siden eg ikkje har lekt med kamera på EVIGHETER. Noke som er veldig dumt, for eg vil "vise fram" bildene mine til folk som leser bloggen min. Men no blir det bere ein liten miks av noke bullshitt som ligger på dataen.

 


Random? O yes!Litt for mørkt, men jaja.


Bergen by.Skal bli flinkere å blogge altså. Må bere ta fleire bilder, og så må movitavasjonen min komme til meg og, da blir det bra! Vent, det blir bedre.

 

Astrid Fjell

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits