Solcellelader!

Fekk ein epost her istad om ei nettside med masse geniale ting. Sida heiter Usbgadgets.no og har så utrulig mykje utvalg.

Fant for eksempel denne HER


Fantastisk!! Om man har lite strøm, og ikkje er i nørheten av kontaker, kan man bere plugge i tlf her, så lader den! Eg må ha en sånn.. :) Sjekk ut Usbgadgets.no for fleire geniale ting!

 

 

- Astrid Fjell

 

Få 15% rabatt på Blivakker.no her!


Random bilde


Om du klikker på DENNE linken så får DU 15% rabatt hos Blivakker.no
Enkelt og greit! ;-)

 

 

- Astrid Fjell

Savner Kreta..Gamle bilder med et gammelt kamera ;-)- Astrid Fjell

Lilla blomst

Dataen klikka så eg måtte printscreene bilde.. Så kvaliteten er utrulig dårlig og sånt..

 

 

- Astrid Fjell

Mimring

Gamle bilder, og gamle tider eg brukte store og totalt annerledes vannmerker, enn det eg gjer no. Litt morsomt å sjå kordan små forandringer gjer ein så stor forskjell ;-)

 

 

- Astrid Fjell

Time Traveler

Som kanskje mange andre, er eg ganske glad i Harry Potter. Så eg gjekk på Ebay og søkte litt, og fant denne her! Fantastisk! Har hatt den ei lita stund no, men har aldri prøvd å tatt bilde av smykket. Personlig skulle eg ønske lenken til smykket var litt lengre enn den er no. Sånn som lenken er no, er den akkurat som eit smykke. Men ellers genial, og litt gøy og egentlig ha!

 

 

 

- Astrid Fjell

Stikkord:

Gamle bilder fra London. Check it out!


 

 

- Astrid Fjell

Fotovandring

For nesten 2 veke si, så var eg med på fotovandring i Bergen by arrangert av Japanphoto. Meldte meg på og betalte 100 kr for å være med i konkuransen. Man får vite tema før denne fotovandringen, så man har litt tid på å tenke på ka egentlig tema betyr, og kordan man kan tolke det. Årets tema var: "Tett på". Har aldri lært noke om foto på kurs eller skule, så eg e bere sjøllært og måtte prøve å finne ut kordan eg skulel tolke temaet. På bildene under ser dåke kordan eg har tolka temaet, Tett på.

Ris/Ros?

 


-Astrid Fjell 

Stikkord:

Tycks?

Bergen by, så nydelig? 

 

Tok dette bildet når eg var på fotovandring som Japanfoto hadde arrangert i byene i Norge, 25. Mai. Ble nokelunde fornøyd med dette bilde, og føler fokuset er på riktig plass.Tar gjerne imot konstruktiv kritikk, ris eller ros! 

 

- Astrid Fjell

Stikkord:
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits