Ulrikke og Ali på Norway cup ;)

No er eg hger på Norway cup! Kjempe fint ver og masse stemning;) Eg traff på Ulrikke og Ali ;) Måtte ta bilde med dei og;) Men fant bere ein pc her så kan ikkje legge inn bilde endo. Vi skal spille kamp kl halv sju på bane 17 for informasjon;) Men veldig kjekt her;)  Eg fant jo faktisk ein pc som eg aldri hadde trudd, så eg var heldig ;) Men vi blogges ;)

NORWAY CUP!!! ;D

I dag var vi på GeKås igjen, og eg kjøpte meg kler i dag, Masse kler. Kjøpte meg og to par sko, som er Puma. Ellers har vi kjørt til ein ny campingplass, sio eg skal til Norway cup. Eg får heilt sikkert, 98% sikkert ikkje blogga dar. og så skal eg rett på Musikk kurs etterpå. Men eg skal blogge meir når eg kjem heim igjen som blir i august ;) Vi blogges ;)

Har vert på GeKås i dag ;)

Vi kjørte til GeKås i dag ;) Tok 44 minutter og stå i kø ;) bere for å komma inn.  Men eg skal vidare på GeKås igjen, for mamma og pappa var ikkje med før i dag. Eg har så korte innlegg :P Men eg for skjerpa meg med da, men vi blogges ;)

GeKås-Europas største handlesenter ;)

Har ikkjer hatt pc på lenge no, så her kjem eit innlegg ;) Vi reiste jo til Stockholm, og gjekk og vaste. Så reiste Amalie og dei i dag, mens vi reiste til Ulared ;) Vi skal på GeKås, som eg trur er europas største handle senter ;) Da er ca 11 fotball baner nesten ;) Men blir ikkje så masse blogging, med dårlig internet og då;) Men eg reiser jo til NC (norway Cup) på lørdag;) men vi blogges ;)

Vi reiser;)

No reiser vi frå denne campingplasen. Vi skal videre til Stockholm. Har liksom aldri vert i stockholm, så da blir digg. blir ikkjer så langt innlegg sio vi skal reisa og må gjera alt klart, så vi blogges ;)

Dagens innkjøp ;)

Senteret i dag, og dagens innkjøp var to topper frå Ginatricot. Fekk tatt bilde av dei men på dene pc-en som eg har no går da ikkje an å legga innpå. Har egetlig bere slaska i dag, og ikkje gjort så mykje. Kjedelig dag kan du sei, men i måro kan da vera at vu flytte på oss, til ein annen plass i Sverige. Har ikkje fønne ut heilt kor. Vi blogges ;)

Eg er ikkjer flink i minigolf ;)

I dag var da inn til byen ;) vi fant ut at vi skulle på kino, men hadde ikj meir billetter så vi tok i måro ;) By the way så skal vi sjå Harry Potter og halvplodsprinsen ;) Gleder meeg sinnjukt ;) Fint ver var da og så da gjekk greit å gå i byen.  Etter på gjekk vi på stranda og solte oss litt, og blei brune(?) ;) no har vi nettopp spelt minigolf, og eg kom på nest siste xD Men eg må stikka no, skal ut og triksa :D Her er noken bilder frå dagen ;) Vi blogges;)

p1707091248
Ein stygg sykkel vi såg ;)

p1707091311
Fint vèr :)

p1707091336
Denne var litt tidig, så eg knipsa bilde av den ;)

;*

Japanere (?) er kjent for å ta bilder xD

Standa noke ein gong i dag, etter ein liten sykkeltur ;) Vi tok på oss bikini og satt oss ned på stranda. Eg låg og solte meg mens dei andre som var komt ner då, bada. Så reiser eg med litt opp og ser ut på dei som bader, og så snur eg meg og ser noke japanere(?) komme med kamera. Tok no bilder av dei som bada, og så kom dei og tok bilder av meg(:S) Ka annet skulle eg gjere enn å bere smile liksom. I bikini og alt xP Litt tidig, og dei tok ikkje sånn egentlig lite bilder heller då :S Men, men ;)

Ligretto er jo veldig populert her i familien så da går altid noken runda på dagen, når været blir litt dårlig :) No er det jo strålande sol her, så vi skal kjøpe is no;)

Vi blogges;)

p1607091618
Fekk da til no ;) Ligretto :D

Strand ;D

Stranda i dag ;) Men og Amalie har vert nere og solt oss og da. I dag tidlig var eg på tur med tante (7,5 km) kl 8-halv 9. Og har vel slapt av og i grunn ;) Vi såg forresten resten av filmen i går ;) Hidalgo. Ganske så gøy western film med Viggo Mortensen :) Husk; eg får veldig dårlig tid til å blogge innimellom for dei som leser bloggen min, men er så sinnsjukt masse som skjer her omkring ;)

Fortsatt ikkje fått fiksa til å legge innpå bilder frå mobilen, og finner jo ikkje kamera, så eg sliter litt når da gjelder bilde som eg tar i kvardagen :P Slenger med eit annet bilde i stadenfor ;) Vi blogges ;)

imgp4619
Detter var når eg hadde "photoshoot" med kornetten min ;)

Dagen i dag.

Vi sto opp og tok oss ein joggetur før frukost, og den var 3,5 km. Eg kjøpte rundstykker og sånt til mat. Vi la oss ned på stranda og solte oss ein time, og etter da, gjekk vi å Ikea og coop;) Da vi egentlig har gjort i dag. ) No skal vi ut og spele fotball :) Og Amalie og dei kjem snart.;) Vi blogges;) Fekk ikj til å legga denne ut i går så blir i dag:P

Sverige

No er eg i Sverige. Komt på campingplassen og det regner noke så sjukt. Ligger ein dam utforbi vogna, to meter vekke. Du går liksom til anklane i vatn. Var på sånt stor kjøpesenter i dag, og da e så mange kjøpesenter da e jo heilt vilt. :) Men dagens innkjøp var ein mørke blå topp, og Peach farga 'genser' frå Bik Bok;) Får ikkje til å legge bilde innpå s¨eg må sjå litt nermare på da. Men no må eg stikka;) Ha det bra :D Vi blogges;)

Ferie:D

Eg skal bere på jobb i må ro så e da feride;) Eg skal sjå om da e noken pc-er som eg kan blogge på..:) vi blogges ;)

img0014

Prøve bunad ;)

No har eg liten tid så eg skal bere ta eit lite innlegg. Eg har nettopp komt heim frå jobb, nok en gang, og skal begynne og pakke til ferien. Etter eg har pakka skal eg prøve bunaden min :D Gleder meg kjempe masse til det ;) Sio eg ikkjer veit kor kamera e så får eg ikkje tatt bilder av dagene, og det funke ikkje og laste frå mobilen til pc-en. Vi blogges;)

n1283053419983853255

Jogging;)

No har nettopp vert på jogging;) 4 km, nesten litt stolt øve meg sjølv. Veldig varmt å jogga, med masse sol. Har og vert på jobb i dag;) No har eg bere i måro og torsdag så e da FERIE ;D Weee! Men skal jobba sånn etter skulen til høsten, viss eg kan då :P Så.. Men eg må nesten pakka til Sverige, og NC (Norway cup). Gledde meg som ein liten unge ;) Vi blogges :)

n1283053419983822282

Bilde konkuranse hos Birgitte!

http://birdshit.blogg.no/1245861508_bli_med_p_fotokonkurr.html#comment

Dette er mitt bidrag ;)

img0518
Eineste eg har gjort med bilde er å sette navn på det :D

Le Tour de France

No har eg nettopp komt heim frå jobb og er ganske sliten egentlig ;) Skal egentlig bere skrive dette innlegget så skal eg ete mat og sjå på Tour de France :D Mange syns sikkert det er kjedelig, men da e egentlig knall gøy. :) Spennande e da og, ken som kjem først, og spurt, klatring og alt da dar ;) Håper Thor gjer det bra i år då, sjøl om eg tviler litt ;P Men det går no, som det går ;) Vi blogges ;)

610x
Bilde tatt fra google.

Godt Miljø :D

Da blei ingenting med den piknikken til meg og Amalie :P Vi grilla i dag, og da var skikkelig godt, men beli no veldig mett då. Tenkte eg bere skulle legga eit lite innlegg før eg legger, for eg skal på jobb i måro. Så e da jobb fram til torsdag så e da siste dagen min :D Men eg skal kanskje jobba etter skulen og sånt då så.. :) Da e så godt miljø dar på jobben ;) Sånn eg gleder meg til å gå på jobb (Y) Vi reiser til Voss på torsdag, så til sverige på Fredag :D Blir så kjempe kult. Vi får sjå om eg får blogga dar borte, om da pc dar :) Håper eg virkelig. Viss ikkje så skal eg blogga med ein gong.. Men når eg er på Norway Cup så får eg ikkje blogge. Tviler sterkt på at det er pc der ;) Vi blogges ;)

imgp5042
Bilde tatt på Voss.

Tiger Cruise!

Eg var våken til halv to i natt, for dei som bryr seg. Men herlighet då.. Når folk nede i byggefeltet fyrer i gang musikk heile tida.. Holder fortsatt på til kl 7 om dagen. Fy søren. Men no har eg nettopp sett ein film på tv, som heiter Tiger Cruise, med Hayden Panettiere. Handler om 11. September og ein skikkelig trist film egentlig. I dag skal eg sikkert vere med Amalie og vi skal sikkert bada ;) Vi blogges

imgp4957

No har eg begynt igjen :D

Eg har begynt å blogge igjen!! :D
Den siste tida no så har eg vert på Aleksander rybak konsert, fått ny mobil, vert i NM med korpset, og sommerjobb ;) Har skjedd ganske masse på den tida eg ikkje har blogga. xD Menne i dag har eg bere vert på sartor og kjøpt ting.. Eg tok bilde av det men mobilen funka ikkje å legga innpå bildene, så dåke får ikkje bilde av dagens innkjøp.. Men eg kjøpte no pudder, Girls og consealer. Sinnsjukt kor dyr den concealer e. 109 kroner.. Trudde den skulle vere mykje billigere enn da. Menne no skal Amalie og meg sjå film ;) Vi blogges

imgp5164
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits