Sverige

Eg sitter her i Sverige, og skal til å spise frokost. Har ikkje blogge på lenge og har helle ikkje fått vist innkjøpene mine frå Lyngdal. Så det tar eg når eg kommer heim. Altså etter Norway Cup.

Vi har egentlig veldig fint vær , men til tider regner det. Altså det blir ikkje så masse brunfarge nei, men vi koser oss, og det er vel det viktigste.

Eg må stikke no, men eg blogger vel mere når eg kommer heim.

- Astrid

Da reiser eg..

Eg reise til Lyngdal no til familien. Dei som ikkje veit kor det er, så er det ca ein time frå Kristiansand. Føler eg ikkje har vært der nede på evigheter, og det er jo nesten sant og. Eg har faktisk ikkje tid til å blogge meir for eg må springe, så vi snakkest.


Har du vert på ferie eller skal du?


-
Astrid

Sommerens må ha i bagen!

Eg har som oftest alltid en bag med meg nå eg tusler rundt med venner eller er på stranden. Då er det lurt å ha med seg noen ting som blir brukt ofte. Så mine sommerens må ha i bagen er:


Musikk og mobil.


Uansett om du er på bussen eller på stranden, så er ipoden en utrulig god venn.


Lesestoff.


Lesestoff er tingen. Vil at tiden skal gå fortere  når du soler deg, eller bere rett og slett kjeder deg. Viss du er den typen som leser veldig fort opp bladene, så ta med deg en bok som du er veldig interessert i.


Håndkrem, solkrem, parfyme og deodorant.


Parfyme er alltid greit å ha med seg. Håndkrem er genialt når du er tørr på hendene etter å ha bladd i alle bladene. Solkrem nå solen titter frem, og deodorant uansett.


Lommebok, lypsyl og lipgloss.


Penger er viktig å ha. Lypsyl når du er tørr på leppene og lipgloss viss du vil freshe deg opp litt.Solbriller.


Der jo eit must med solbriller.


Speil og Tyggis.


Tyggis er standard og ha med seg. Viss du har spist mat, og har dårlig ånde, så er tyggis tingen. Speil.. Ja, bere ha det med.


Så var noken av de tingene her noke som du pleier å ha med i bagen din om sommeren?-
Astrid

Spania!

Då er Spania videre til Finalen i VM! Eg er veldig opptatt av fotball, og følger veldig masse med på det, og Spania er som sagt favoritt laget mitt. Så då håper vi at Spania vinner finalen og. Då skal eg rett til en sportsbutikk og kjøpe ein spania drakt med Villa bak på! No kidding!Noke sånt..


Svar på eit leser spørsmål: Eg spiller i Sotra Vest Skulekorps og eg spiller kornett. Har spilt i korps i snart 10 år no, og er veldig stolt over å ha spilt så lenge. Så då betyr det at det ikkje er så lenge til eg må slutte heller. Har hatt det utrulig gøy i dei 8 årene, reise til Tyskland og England o.s.v. Utrulig minnirike år med korpset. Mange pokaler har vi og! =)


Fortsett med linken til bloggen min, og er vurderer meir og meir og ha en konkuranse der DU kan vinne noke, som eg finner ut av.


God natt!


- Astrid
Stikkord:

Macbook!

Då har det seg sånn at eg er blitt egentlig veldig lei av å blogge, men no i det siste har eg faktisk lengta litt etter det. Siden sist har eg vert i 2 bryllup, to lørdager etter en an. Det ahr vært utrulig koselig, og eg legger kanskje noken ut, viss eg fortsetter for "fullt" igjen å blogger. Spørs om eg får meg pc snart. Den pc-en som eg hadde før kræsja, og dei sa at eg måtte kjøpe meg ny, for den var ødelagt. Forstå jo det etter 5 år i huset vårt, men forhåentligvis så begynner jo eg på Akademiet her i Bergen. Og då får eg skulepc, men ikkje en vanlig skulepc. Det er nemlig MACBOOK. Kommer til å bli sjukt kult og ha en skule pc med eit eple på.

Men no må eg stikke av gårde på jobb snart. Men som sagt, viss eg får flere lesere så begynner eg for fullt å blogge igjen. Altså 2-3 innlegg per dag til høsten. Macbook! Så bare gi linken til folk som gjer at de komme innpå her, så fortsetter eg med skikkelig blogging i steden for dette her om ka som har skjedd i dagene og sånt. La meg vite om det er noken som gjer linken videre, og skriv i komentarfeltet. Kanskje det kommer en premie for ken som gjer linken til flest folk? Følg med videre!


- Astrid

Følg meg på bloglovin!
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits