Innlegg.

Amalie blogger litt framover no. Ikkje så lenge, men litt.

 

Eg må faktisk bere stikke.

 

Astrid Fjell

Fotokonkuranse!!

Eg er med i ein fotokonkuranse hos hra.blogg.no. Mitt bidrag er dette:


Temaet er Sjøliv.

 

Forresten siden dette er konkuranse så er eg med her også, så det ville vært veldig, veldig snilt av deg å stemme på meg her og! :)

 

 

Astrid Fjell


Fargefilter, Canon!

Eg har lånt broren min sine fargefilter, og prøvde disse litt ut. veit eg ikkje kan bruke alle fargene sånn som eg har gjort no, men eg har bere gjort det, for å vise korleis det funker. Altså fargefilter ser slik ut:Så i dag lånte eg disse for å ta bilde med, bere for å vise som sagt, korleis det blir. So here it comes.


Gul. Dette passer veldig til solnedganger og sol ting. Hehe.


Blå. Passer veldig godt til kalde vinterdager.


Rød. Der e eg faktisk usikker, men er nok masse som kan brukest til.

 
Grønn. Til enger, og natur, som er grønn.


Oransje. Samme som gul egentlig.

Så dette var fargefilterene eg har brukt. Ka syns du om fargefilter?

 

 

Astrid Fjell


Tester ut fra iPoden!

Ser ut som dette funker veldig bra. Creds til blogg.no som har lagd denne appen. Genialt, og man slepper i tllegg å drasse med seg ein heil data viss man bere skal ein liten tur, og føler for å blogge!

Eg er veldig sommermenneske, så derfor er det sommerbilder der :)

Astrid Fjell

Fantastikse bilder!

Eller? Blei fornøyd med noken av disse vertfall. Kommenter gjerne ka du syns.

Ka var ditt favorittbilde?

 

 

Astrid Fjell04.jul.2011

You make my day girl!

 

You?re stuck with me.. Beklage da, men som sagt, eg sku skriva litt her på denna bloggen. Såg Astrid hadde lagt ut nåken glans bilde av oss. Ja, er fullt klar øve at vi alltid er lika fine! Shit happens. Menmen, klare kje vera sur på den jento, alt for glad i ho!

 You make my day Girl!

 Nåke dåke vil veta om Astrid ? Eller meg ?

 

Amalie

5 ting eg elsker!

1. Sommeren! Det er så utrulig deilig, å sleppe å tenke på ka man har på seg. Slenger bere på ein singlet og ein shorts, og vips så er man ferdig. Slepper å ha 3 lag med klær på seg, ofr å sleppe å fryse. Hater å fryse. Vertfall, sommeren er den beste årstiden, og når alt er grønt i steden for kvitt! 2. Kamera. Føler eg alltid har med meg kamera over alt. Sjøl om eg vil ha nyt kamera,Canon 5D, så liker eg mitt kamera for det om. (Canon 450D) Eg prøver så godt eg kan å lære endo meir om innstilinger og alt, for eg vil bli GOD til å ta bilder.3. Klær! Har egentlig alt for masse, men egentlig ikkje. Har ikkje nok plass i skapet, så halvparten ligger på sofaen, eller innpå gjesterommet. Eg vil alltid ha nye klær, og må vel begynne å gå gjennom det som eg ikkje bruker. 4. Blad. Costume, Vouge, Elle, Henne osv. Ikkje at eg er så opptatt av mote, men eg liker å lese det. Få litt inspirasjon, og bere sjå nye klær, som er stilige. Digger det.5. Livet. Eg elsker livet mitt som det er. Eg har mange venner, familie, kjæreste, hus og bu i, utdanning. Eg har alt eg trenge. Uten om lappen, som er 1 år til, men. Hehe. Eg har vel alt eg trenger.

Eg kunne selfølgelig ramse masse, masse meir som eg elsker, men tok bere 5 ting, så lista ikkje blir så lang. Så dette var mine 5 ting eg elsker liste, så

Har du 5 ting du elsker? 

 

Astrid Fjell

Source Code + Bilder?Denne filmen såg eg i går. Jake Gyllenhaal spele i den, og han passer veldig bra for rollen. 

"Den dekorerte soldaten Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) våkner opp i kroppen til en ukjent mann på et av Chicagos pendlertog rett før hele toget blir sprengt av en bombe."  "Han er en del av et regjersingsekspriment kalt 'Source Code'. Dette programmet gjør ham i stand til å krysse over i en annen manns identiten i de siste minutten

Med ein gang syns eg denne filmen var litt rotete, men når man kom inni filmen, blei alt mykje bedre! I og med at han hopper fram og tilbake til det toget.Min meining om filmen


 
Amalie tar bilde...


Eh.. JaAstrid Fjell

Amalie skrive...

Hei å hopp !

Amalie skrive eit lite gjesteinnlegg for Astrid. Trur kanskje eg komme te å skriva nåken framøve! Tenkte eg sku skriva om ting som ikkje Astrid vil skriva om, hehe. Eh, og kanksje litt hemmligheta om Astrid. Er da nåke dåke vil eg ska blogga om? Bilde av meg, og kim eg er får dåke veta ettekvart!

 
Amalie

KINO igjen ...

Kino!

 

Source codeMed mi kjøre kusine, Amalie, og kjæresten! Fun! 

Snakkest! :)

 

 

Astrid Fjell

Transformers!

Anbefales på det sterkeste! Veldig bra film sjøl om den var veldig lang. Den varte i 2 1/2 time. 

 

Skal lage eit skikkelig blogginnlegg no altså, MED bilder! 

 

 

Astrid Fjell

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits