Bahamas,Usa, Hawaii???

I dag har eg helg. Sinnsjukt dilig egentlig.  Nettopp stått opp og sitter her med pc-en og hører på musikk. Ganske fint vær heime, og hører til og med snekkerne her (holder på å bygge ut) . Eg har tenkt litt på de andre bloggerne eg leser og alt det der. Og dei skriver liksom sånne kjempe lange innlegg, og eg klarer så vidt og skrive noken linjer. Det har eg skikkelig problemer med. Vi får sjå ka eg klarer framover med det.

Eg har så sinnsjukt lyst til hoppe på eit fly og reise en plass. Bahamas, Usa, Hawaii noken plass rundt i der. Lyst å komme litt vekk og bere slappe av og ligge på stranda. Nyte det fine været dei alltid har der. Sitter og drømmer om det og ser på flybilletter og hoteller. Det ser så himelsk ut der.
3568884238cbb2b1b561o
Bahamas

hilton wiakola hawaii
Hilton Waikoloa Village, Hawaii

miamibeach1bedroomssleeps411943687446451
Miami Beach, Hotel

No skjønner dåke korfor eg vil reise der til. Da ein så drømmeplass, eg får lyst til å logge av pc-en pakke og hoppe på flyet med ein gong.

Siden eg hadde konfirmasjon så skal dåke få eit bilde av meg her.
img1612
Litt lang lukkertid på kamera, men.. ;)

Vi blogges:)

Fått besøk frå Lyngdal;)

No har vi fått besøøk frå Lyngdal( og egentlig Oslo) Kjempe kjekt. Tommy, Thomas og meg spelte PLaystation drit lenge i dag, egentlig, og seieren gjekk vel egentlig litt på rund gang. Og vi er alle 3 like dårlge tapere;) Men så skal eg jo konfe meg på søndag så vi får sjå korleis det går. Vi blogges ;)

Utfordring nr 7 & 17!

Finne nr 7 og 17 på kontaktlisten min. Kan jo bli spennende, men no blar eg ned og finner ut ken som blir dei heldige. Nr 7 er Bård, Og... nr 17 er Børge.

Bård er ein fantastisk person, som eg spiller i korps med. Har kjent han siden 2 klasse, som eg syns er litt lenge(A) Har alltid eit lite smil på lur, og er veldig glad i og spille kornett. Les bloggen hans her.

n60524505525572315232
Detter bilde kan eg tenke meg er fra UKM i år ;) hvis eg ikkje tar HEILT feil..

Børge er ein person du alrdi klarer å holde deg alvorlig med. Han finner alltid på noke morsomt eller noke morsomt og sei. Han spiller fotball på Nest-Sotra og når eg gjekk på håndball var jo han alltid inn sånn her og der.

657411290552700331336745510304401691936456n
Frå Norway cup i år ;)

Internett og Dritt vær!

NO har eg endelig fått internetten min tilbake etter 10 dager!! Skikkelig dårlig kundeservice altså, men eg overlevde då. sjekka mail, blogga og alt mulig. Eg har vert sjuk no, rett før konfirmasjonen og da er da sista eg trenger. Blir så drit viss eg fortsatt er sjuk på søndag. Men gleder meg veldig masse då. Skal kjøpe meg speilrefleks for dei pengene for å sei det sånn. Men eg må gå;) Vi blogges ;)

meg i bt

Meg i avisen, når Alexander Rybak hadde konsert på Straume ;)
Ikkje verdens beste bilde av meg men..

Sitter på sartor... Frappachino..!! ;)

No siiter eg altså her på Burger king og er på nettet.. Vi har altås ikkje nett heime. Har hatt gym i dag og det var utrulig gøy. Eg er den typen som gigger gym. Men skylder altså på nettet for at eg ikkje har blogget..

EG prøvde Frappachiuono i går. Eller korleis du skriver det. Det var utrulig godt. SMaktte kaffi, noke som eg ikkje liker så veldig godt, men det var godt alikavel.
Men no må eg stikke skal eg klare og rekke bussen;)
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits