Møte med Selena Gomez

Hei igjen etter langtids fravær...

 

Som sagt så var eg i Oslo i helgen, og skulle på Selena Gomez konsert. Reiste med fly fra Førde flyplass (Bringeland). Ein av dei minste flyplassene i Norge altså.. Ei flystripe, og sikkert 5 mann på jobb. Det var valgfrie seter, siden eg reiste med Widerøe som har sånne propellfly.. Så eg satte meg med vinduet eg. Fant fort ut koffor det var ledig akkurat der.. Nødutgang! Så er litt seint å flytte seg, når eg allerede har sutte meg ned der. Så eg får ein fin gjennomgang av flyvertinnen om ka eg skal gjer viss det oppstår ein nødsituasjon. Eg er sikkert den siste person som burde sitte med nødutgang, haha. Og som det bråkte når det starta, å herlighet! Eg overlevde vertfall den lille timen til Oslo. Når eg kom til Oslo, så gjekk eg forbi Starbucks! MEEEN eg klarte å styre unna, faktisk! *Stolt* Bestilte billett til flytoget, og møtte Ida på Oslo S. Så gjekk vi og fant til hotellet, Scandic, som faktisk låg rett over Egon på Oslo S. Sjekka inn der og spiste mat på Egon! Namnam! Klokken blei 5, og vi fant ut vi skulle prøve å rekke noken butikker før de stengte.. Men første fant vi ut at de fleste partiene hadde stand oppover Karl Johan, og Ida var usikker på ka ho skulle stemme, så ho fekk no ein bunsj med kataloger fra forskjellige partier.Kvelden gjekk ut på å finne fram ka inngang vi skulle inn i Oslo Spektrum, siden vi hadde MeetandGreet (VIP) billetter. Kjøpte og kveldsmat på 7-Eleven, og aldri igjen!! Kjøpte noke pasta og wok greier, og steike så dårlig det smakte.. Så då blei det vel egentlig ingen kveldsmat på meg, den kvelden for å sei det sånn. 

Søndagen gjekk vi vel egentlig bere å venta og venta på at klokken skulle gå, og at vi kunne møte. Vi hadde fått beskjed om å møte kl halv 4 med billettkontoret for å hente billettene våre. Sto i kø gaaanske lenge da, og blei kjent med to stykker framfor oss som heter Pia, og Mathilde. Trudde egentlig ikkje eg var så stor fan av Selena, men faktisk ;) 

 


Ikkje verdens beste bilde, men det kunne blitt verre!! Så er eit heilt ok bilde alt i alt.

 

Og steike så bra ho var live! Det var ikkje noke playback der, og det hørtes ganske tydelig! Fikk faktisk plass heilt fremst, inntill gjerde. Sånn som alle tenåringsidol konserter, så blir det sinnsjukt mykje skvising.. Og eg er faktisk flau når eg seier at fleire besvimte, og måtte bæres vekk over gjerde. Og fleire som holdt på å besvime blei bært vekk.. Hadde vondt i knær, albuer og skuldre etter konserten.. Men når Selena kom på scenen, så var det som om alle hadde glømt ka skvising var, og da gjekk det heilt greit.. Har noken bilder på telefonen fra konserten som eg kan legge ut seinere, siden det ikkje var lov med speilrefleks inne på konserten, merkelig nok....

Så det var det vi gjorde på i Oslo, sånn ca, og kjem aldri til å glemme denne turen, Ida! :-) Var utrulig koselig!

 

 

- Astrid Fjell

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits