Dag 1 på Sri Lanka.

14. Oktober

Martine kom til meg i går kveld, og låg over siden vi skulle tidlig opp. Sto opp 06.30, gjorde og klar og tenkte at 1 time til flyplassen var nok. Tydeligvis ikkje, no når høstferien var ferdig, og alle var begynt i jobb og på skule igjen. Vi ankom ikkje Flesland før 08.50, og flyet gjekk 09.30. Stressa livet av oss for å sjekke inn bagasjen og komme oss gjennom sikkerhetskontrollen. Etter vi hadde funne ein plass inn til ein vegg kom Andrea og møtte oss. Satt å preika der ei stund når flyet vårt fekk ny tid på grunn av tåke. Deretter blei det kansellert.. Dumme Norwegian som ikkje tørr å fly i tåke. Måtte springe alt vi kunne ned til servicesenteret og få nye billetter til Oslo, kor vi skulle møte de andre 13.30.. Når vi til slutt kom fram i skranken etter all køen hadde de ikkje fly før kl 16.00.. Alt for seint, sio flyet vårt til Doha gjekk kl 15.45 frå Oslo. Så vi måtte hente bagasjen vår på rullebåndet, og måtte bestille billetter hos SAS i staden for.. Noke som blei ekstremt dyrt, men da var noke vi måtte uansett. Så Martine, Andrea og meg, fekk samme fly kl 11.55, men blei innstilt til 12.40. Og då klarte flyene endelig og lande, og lette. Så vi klarte å komme i lufta 13.20, og var i Oslo 14.00 faktisk. Trur aldri eg har hatt ein så nervøs flytur i mitt liv, sio innsjekkingen til Doha stengte 14.30.. Når vi landa måtte vi vente på Andrea som satt mitt i flyet så det var vanskeligere for ho å komme ut. Vi sprang nesten alt vi kunne til bagasjebåndet. Eg tok med håndbagasjene våre så det skulle bli lettere og springe med bagasjen etterpå. Og sprang opp til innsjekkingen der læreren vår sto å venta på oss treiginger frå Bergen. Sprang ned igjen og henta bagasjen, og sprang opp igjen.. Vi sjekka vel inn 14.25 eller noke så det gjekk akkurat! Gjekk til sikkerhetskontrollen og der var plutselig paradise-Kristin rett bak oss i køen. Så vi måtte jo spør om å ta bilde med ho. Vi gjekk inn til utlands gatene, og møtte dei andre til slutt. Når boardingen begynte såg vi flyet, og det var heilt sjukt svært!! Det hadde store skjermer på kvart sete. Kontroll som fungerte som spill konsoll, mann kunne og ta på leselyset over deg. Kunne sjå filmer, serier og alt mulig. Så det gjekk vel egentlig i det heile turen. Når vi kom til Doha (Qatar), var det bere rett videre i ny sikkerhetskontroll, og vente på neste fly til Colombo. Tok heile natta med fly til Colombo.

 


Drit bra bilde, men sånn såg vertfall skjermene ut. Kunne ta ut kontrollen og spille med.


Denne sto på heile tida, og viste kor vi var, og kor langt det var igjen. Ikkje noke hokus pokus egentlig..


Monsteruniversity med arabisk tekst, eller noke sånt.. Legg merke til at sekken til Mike, er nesten like stor som han! Hahah


Martine <3

 

Så det var dag 1 på reisen til Sri Lanka. Vi klarte det akkurat, og det var ein sjuk lang reise. Først 6 timer til Doha, så 5 1/2 timer til Colombo, men vi overlevde no alle sammen.

Stay tuned for more!

 

 

- Astrid Fjell

Hei igjen

Heisann!Eg skreiv "dagbok" for kvar dag vi var i Sri Lanka, og tenkte å skrive det her no i nærmere tid. Venter litt til, då eg må få lagt over bildene skikkelig på dataen, og gå igjennom 2400 bilder som eg tok på turen. Så når eg har gått gjennom dei, og fått fiksa bildene så kan eg skrive dagboken her inne. Så følg med, så får du vite ka eg har gjort på i 2 veker i Sri Lanka!


Smakebit - World's End, Horton Plains Park- Astrid Fjell

Bilder 

Noken bilder fra folkehøgskulen.. Masse så skjer så blir lite blogging dessverre..

 

 

- Astrid Fjell

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits