Bergen by!

Då har eg meldt meg på leir. Hadde ingen annen plass å vere på nyttårsaften, og blei litt kjedelig med bere voksne. Så då reiser eg i måro og kjem heim 1. Januar. Det blir faktisk digg, og vi skal spille panitball og. Gleder meg som ein liten unge.

Eg var i by'n i dag med kusino mi, sio ho skulle ta båten heim, så  vi gjekk å daffa litt rundt om, så traff eg mange kjentsfolk, var litt kult. Vi traff forresten Trond viggo. Vi gjekk rett forbi han, var litt morsomt.

Men eg må stikka no. Må pakka. Vi blogges;)

JULEFERIE!!!

No er det endelig juleferie. Bere å slaske heile tida. neida, men eg har faktisk noken  ting eg skulle gjort i ferien før 4. Januar.
Vi måtte møte opp kvart over 8 i kirken, og den skulle egentlig begynne kl halv 9 men begynte kvart på ti. gjorde det sikkert med vilje sånn at eg ikkje skulle få rekke halv 10 bussen. Hehe.

Eg tok faktisk ein del bilder der inne. Eller rettere sagt eg gjekk amok med kamera. Tok bilder av alt og alle. Her har dåke noken av dei ;)
Dette er då Silje. Besøk ho på www.siljejed.blogg.no


Gidder ikkje å ta med så veldig mange bilder. Men eg må stikka å pakka. skal ned til amalie i jula.
Vi blogges;)

1 dag igjen...

Okey, no er eg snart lei av å vente. Det er jo bere ein dag igjen, og så er det JULEFERIE. Gleder meg så sinnsjukt, og siden det er masse snø ute er det faktisk drit kult. Bere for informasjon så skal eg ikkje feire jul heime. Så eg får ikkje spelt i kjyrko sånn som eg pleier, med korpset. Eg skal ned til min kusine og feire den der:D Gleder meg, for vi har ikkje vert der på ein halv evighet.

Dåke må bere sjå denne videoen her, den er så sinnsjukt bra.
http://www.youtube.com/watch?v=m7Jh1BV1EOc

Men eg må stikka, skal pakka inn dei siste julepresanger og skal på øving.

Vil og bere sei at månedens sang er : The christmas song <3

Vi blogges;)

Juleball...

Syns det begynner og bli ganske så lenge siden eg har skreve her. Faktisk så bruker eg nesten ikkjer dataen lengre. Har liksom andre ting og gjere. Sitter og øver med dan beautifule kornetten min ( som ser sånn ut)Fekk ikkje bilde den veien eg ville ha den, men det der e no faktisk ein York eminence 4028 :) Den er så nydelig, og den er faktisk ikkje så sinnsjukt gammal heller.  Har gode minner med den allerede 2 mnd gammel kanskje. Har jo spelt min første  solo i mitt liv på den, og da gjekk jo ganske så bra:)

Juleballet ja. Overskriften. Vi hadde jo juleball på mandag, noke som eg egentlig ikkje hadde gledd meg til. For den personen eg er så liker ikkje eg så veldig å gå i kjole. Det var no faktisk utrulig gøy sjøl om. Og eg skal tydligvis bli lærer i følge eine læreren min. Men da kjem ikkje til å skje. Enten musikk linje eller olje bransjen til neste år :)
Til og med lærerene danste, dei hadde lagd ein egen dans og tok jo nesten heilt av oppå scenen. Kjempe gøy.
Men eg må stikka no. vi blogges ;)
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Mars 2014
hits